OVNOVI POKAŽITE VIŠE STRPLJENJA I RAZUMEVANJA, A DEVICU ČEKA VELIKO OSTVARENJE!

OVNOVI POKAŽITE VIŠE STRPLJENJA I RAZUMEVANJA, A DEVICU ČEKA VELIKO OSTVARENJE!

April 17, 2019 Off By Jovana

OVAN

  • Osobe u ovom znaku zodijaka u tekućem periodu moraju da pokažu više razumevanja. Voljena osoba na sve nakičine pokušava da vam pokaže određene stvari. Međutim, vi očigledno ne želite to da vidite ili shvatite. Morate da znate problemi se neće rešiti sami po sebi. Kompromis mora da postoji.

BIK

  • U vašem okruženju pojavila se osoba koja vam istinski prija i odgovara. Sasvim slučajno započinjete komunikaciju i zatim intenzivno druženje. Prija vam vreme provedeno zajedno. I zato postoje velike verovatnoće da se sasvim nesvesno upustite u vezu.

BLIZANCI

  • Blizanci pre svega morate da znate da partner pokazuje i više nego dovoljno razumevanja. To tako neće moći zaduge. Kako ste se prokupirali poslom i obavezama. U poslednje vreme nikako nemate dovoljno zajedničkih trenutaka. Zato je sada jako bitno da poradite na vašoj vezi i da je osvežite.

RAK

  • Jako ste srećni i zadovoljni. Osećate podršku i ljubav vama bliskih ljudi. Prijatelji i vaša porodica su uvek tu za vas, kao i vi za njih. Sa voljenom osobom nikada nije bilo bolje. Osećate mir i spokoj, koji dugo niste uspeli da razvijete. Zato sada iskreno uživajte i ne dozvolite da bilo šta pokvari te vaše trenutke.

LAV

  • Do vas su došle određene informacije koje u vama bude određenu dozu sumnje. Više ni sami ne znate da li imate razloga za to ili ne. Zato je jako bitno da budete sigurni u sveja osećanja, stavove i ciljeve. Ne dozvolite da neke neosnovane informacije pokvare vašu vezu.

DEVICA

  • Već neko vreme nemate emotivnog partnera pored sebe i to vam sada već značajno nedostaje. Sada ste spremni da započnete novu priču u svom životu. Zato se posvetite i upustite u nova druženja i izazove. Uspećete da doživite pravo ostvarenje u ljubavi.

Nastavak teksta na sledećoj strani…

Stranice: 1 2