OVNOVI spremite se za neverovatno iznenađenje, DEVICE oprez sa emocijama!

OVNOVI spremite se za neverovatno iznenađenje, DEVICE oprez sa emocijama!

Maj 21, 2019 Off By Jovana

OVAN

Osobe u ovom znaku zodijaka očekuje pravo iznenađenje. Voljena osoba će vam prirediti nezaboravan momenat. Trenutak koji će vas ostaviti bez daha. Pun strasti, emocija i isrene ljubavi. Zato se prepustite i uživajte. Nema potrebe da se ograničavate i opterećujete. Sve je onako kako ste i želeli.

BIK

Bikovi pokušajte neke reakcije da zadržite za sebe. Voljena osoba neće moći u svakom momentu sve da istoleriše. Zato se iskontrolišite ukoliko želite da odnos gradite. Da ga razvijate i podižete na viši nivo. Ne dozvolite da zbog vaše tvrdoglavosti i inata, sve padne u drugi plan.

BLIZANCI

Pravo je vreme da uživate u svojoj slobodi. Posvetite se sebi. Svojim zadovoljstvima i željama. Ne dozvolite da vam privuče pažnju osoba koja to ne zaslužuje. Imali ste negativno iskustvo i pokažite da ste iz toga dosta naučili. Ne dozvolite sebi da ponovite istu grešku.

RAK

Osobe u horoskopskom znaku Raka moraće da pokažu više razumevanja. Voljena osoba trenutno prolazi kroz težak period. I od vas očekuju da budete uz njega i da ga razumete. Zato ostavite svoje potrebe u ovom trenutku po strani. I postupite kao zrela i savesna osoba.

LAV

Lavovi ovo je vreme kada treba da radite na osvežavanju odnosa. Pre svega vi budite inicijator svega. Ne ustručavajte se, videćete i više nego što ste očekivali. Voljena osoba će i više nego biti raspoložena da vam se pridruži. Ovo će vas izvući iz monotonije i rutine u koju ste zapali.

DEVICA

Pre svega pokušajte da emocije zadržite za sebe na samom početku. Pustoite da se sve desi spontano i neplanski, Ne forsirajte odnos. Samo tako ćete moći da uvidite da li su emocije obostrane.

Ako želite da saznate još dosta zanimljivih detalja na ovu temu, pročitajte nastavak teksta na sledećoj strani…

Stranice: 1 2