OVNOVI šta vam poručuje mesec OKTOBAR?!

LJUBAV

OSOBE KOJE SU ZAUZETE

Osobe koje su rođene u ovom horoskospkom znaku su osobe koje će u ovom mesecu imati velikih trzavica. Tako da zaista u svakom mogućem momentu treba da se ponašate kao osobe koje će biti realne. A realno gledano nećete nešto baš i nećete moći biti realni u celokupnoj situaciji. Pre svega u ovom mesecu nikako nećete uspeti da se prepustite jednostavnp emocijama koje osećate prema svom paertneru. To je nešto što neće faliti u ovom mesecu, problem neće biti osećanja. Pre svega problem će biti što vi nećete želeti da ih iskazujete jer će vas pre svega raditi neka vrsta inata. I to jeste nešto što je zaista i prevelika istina u celokupnoj situaciji. I stalno ćete vagati na te dve strane. Jednostavno nećete zobg emocija potpuno moći da se ponašate loše. Ali isto tako nikako nećete pokazati svje prav emoje koje imate prema partneru.

Takođe ono št je jako bitno jeste da se na vreme trgente. Pre svega kako ne bi došli u situaciju da u bilo kom momentu se ponašate onako kako ne bi trebalo. Nikada nemojte biti osoba koja će se ponašati onako kako ne treba. I ne dozvolite da ne pokazujete emocije onako kako bi trebalo.

OSOBE KOJE SU SLOBODNE

Osobe koje su rođene u ovom horoskospkom znaku, a slobodne  će tokom celog meseca da se ponašaju neodgovorno prema sebi. Pre svega u svakom mogućem momentu treba da budete osobe koje će rahmišljati o sebi. Nikada nemojte da dovodite neke stvari u pitanje. Odnosno bićete u svakom smislu te reči spremni za avanture. Ali pre svega nikako nećete dozvoliti sebi da se ponašate onako kako ne bi trebalo. Odnosno nemojte da se ponašate onako kako nije dobro za vas pre svega. To je nešto što u svakom mogućem momentu treba da imate na umu. Tako da pre svega razmišljajte kako ćete se ponašati jer ste vi te osobe koje treba sebi da budu bitne. U drugom slučaju nećete ni najmanje proći dobro.

Nastavak teksta na sledećoj strani…