Ovo su NAJOTROVNIJI PAROVI Zodijaka: Za Raka je Strelac poguban, a Blizanci OVAJ ZNAK pretvaraju u opsesivnog ludaka

Ovo su NAJOTROVNIJI PAROVI Zodijaka: Za Raka je Strelac poguban, a Blizanci OVAJ ZNAK pretvaraju u opsesivnog ludaka

Juli 26, 2018 Off By luca

Mnogo puta ste već pročitali koji je znak se savršeno poklapa sa vašim kada su emocije u pitanju, ali znate li da postoje i znakovi koje treba izbegavate? Ove kombinacije su tako toksične, da u njima poslednje što možete da očekujete je ljubav.

Ovan

Izbegavajte: Jarca

Ovan voli da krši pravila, a Jarac je vladar odluka. Ovan bi se u toj vezi osećao kao da ja stalno na meti kritika Jarca. Spontanost je vaš drugo ime, a Jarac ne ide ni na večeru bez rezervacije. Oba znaka teže visokim dostignućima, ali radoholičar Jarac je taj koji je ulancima vezan za svoj posao. Možete se osećati kao da ste u vezi i sa Jarcem i sa njegovim šefom, a to znači od pažnjekoju želite nema ništa.

Bik

Izbegavajte: Vodoliju

Ne računajte na to. Iako volite svoja pravila, Vodolijina čudna osećanja Vam iskreno smetaju.  U vezi, Vi ste topli i srčani, a Vodolija funkcioniše na zbunjujućem paradoksu logike i pobune i ima previše izraženu potrebu za jednakošću. Može se eksperimentisati između čaršava, ali u stvarnom svetu? Ne baš.

Blizanci

Izbegavajte: Škorpije

Igra zavođenja je nesporno „hot“ u ovoj kombinaciji dok jedno drugom šaljete golišave fotografije na Snepčetu ili razmenjujete poruke u toku dana. Ali stvari postaju komplikovanije kad odnos treba da preraste u nešto ozbiljno. Mislili ste da je to samo flert i da želite da se prepustite i vidite šte će se dogoditi. Međutim, Škorpija zahteva vernost čak i pre prvog poljupca. Svojom snagom volje i urođenom manipulativnošću, učiniće da brzo postanete pokorni njihovoj dominaciji.

Rak

Izbegavajte: Strelca

Divlji, razuzdani Strelac uleteće u vaš život kao tornado – i ponekad, to će biti upravo ono vam je potrebno. Ali, ne možete dugo izdržati taj nepredvidiv obrazac ponašanja, a da vaša krha osećanja ne dovedete u stanje izrazite aneksioznosti. Strelčev pomahnitali društveni život i putovanja će biti protivni vašoj potrebi za udomljenjem u jednom mestu i čežnjom da imate vreme samo za sebe. Kada ste vi otvoreni i iskreni, Strelac se šali – i ne može da razume zašto neke stvari (kao na primer vreme provedeno sa porodicom) značajne za Vas.

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2 3