Ovo u mojim ocima NIJE TUGA, to je INAT  i zelja da te BACIM NA DNO, jer PRVI SI POCEO…

Ovo u mojim ocima NIJE TUGA, to je INAT i zelja da te BACIM NA DNO, jer PRVI SI POCEO…

Dezember 18, 2018 Aus Von luca

 Ne dam ti da ubijes ono najbolje u meni.

Ja nisam zena od koje sutra mozes da ocekujes da ce plakati i da ce bilo koga moliti za ljubav.Ne dam ti da ubijes ono najbolje u meni jer ni ti ni bilo ko drugi nije dostojan mog zivota.

Zelela sam ja kraj tebe da imam sve,ali ti si covek koji jedino za sebe mari, i umorila sam se od te silne borbe za tebe.Ti si covek koji cak nije ni sposoban nekome da se da,ali ko mi je kriv kad sam u moru muskaraca bas najgoreg izabrala i zavolela.

Ovo sto vidis u mojim ocima nije tuga,jer sam odavno jos prestala da patim sto te nemam i sto nisi moj.Ovo sto vidis u mojim ocima nisu suze,jer zna Bog koliko sam ih prolila pa ti opet nisam valjala.

 Proslo je ono  vreme kada sam ocajavala,proslo je ono vreme kada sam bila spremna da za tebe i zbog tebe disem i umrem i jos mnogo toga,jer ti si jednostavno covek koji nije u stanju da voli i nisi svega toga vredan.

Vise nemam zelju da te imam kraj sebe vec  da ti jednostavno dokazem da mi nije stalo.Da te ne volim i da mi nisi bitan.VIse nemam zelju da te imam kraj sebe jer sve dok sam te imala,to je bilo samo u mojim snovima.

Kraj mene si imao ko zna jos koliko  njih i najvise se na ovom svetu kajem sto sam slepa bila,sto nisam na vreme shvatila da ti umes jedino sebe da volis,da ti umes samo za sebe da maris.

I zato ovo sto vidis u mojim ocijma nije bol,to je samo zelja da ti  vratim milo za drago,da shvatis kako mi je bilo,koliko sam se kidala i koliko me je bolelo.SVE je to sad proslo,i bol i ocaj i sve i konacno sam i ja postala jedna od onih zena koje nimalo ne mare ko ce sta da im kaze ili ko sta o njima misli.Ti si vec ubio sve ono lepo sto sam u sebi imala i nadam se da si srecan zbog toga.

Nastavak na sledecoj strani…

 

Seiten: 1 2