Ozbiljno OPASNI horoskopski znakovi – Za jednog ne bi NIKADA pomislili!😉

Ozbiljno OPASNI horoskopski znakovi – Za jednog ne bi NIKADA pomislili!😉

Februar 11, 2019 Off By luca

Jesu li neki znakovi zodijaka opasniji od drugih? Možda.

Kad razmišljam o najopasnijim znakovima zodijaka, mislim na dvije kategorije: znakovi koji čine da kršenje pravila izgleda zabavno i možda čak i malo intrigantno – i na znakove kojih biste se trebali kloniti kada predlažu da učinite nešto što i nije baš u redu, nešto poput krađe automobila. Ili neovlašten upad na tuđu imovinu ili pljačku banke.

Ono što želim reći; bez obzira jeste li samo „loši“ ili stvarno opasni, astrologija vam može reći zašto biste se trebali bojati. Ne želite biti osoba o kojoj drugi govore kad izađete iz sobe, jer su previše uplašeni da bi razgovarali s vama, piše Your tango.

Želite biti osoba koja drugi zovu legendom jer ste učinili nešto što se nitko drugi nije usudio da to učini. I ne, ne mislim na nikakve zločine.

Samo kažem da osoba postaje malo zanimljivija kad ima malo onog „lošeg“ u sebi. Mislim, kakvog smisla ima biti opasan ako vas ne prati nekoliko strašnih, polu-pravih glasina, zar ne?!

Ali uz sve to, još uvijek postoje ozbiljno opasni horoskopski znakovi, koji su jednostavno takvi – i to ne zato što žele izgledati više „cool“ od ostalih znakova.

Ovan

Ovan uvijek traži prilike u životu, a naročito prilike u kojima može pokazati koliko je opasan. Ponekad je impulzivan i opak, te u potpunosti vjeruje da pravila postoje kako bi se kršila. Ovan uvijek ispituje pravila kako bi vidio koliko daleko može ići, bez loših posljedica po njega.

Naravno, ako bude uhvaćen zbog svojih akcija, on neće bježati i skrivati se. On traži borbu čak i kad zna da radi nešto kontroverzno. Ako postoje posljedice zbog njegovog opasnog ponašanja, neće se povući. Ludost? Možda. Ali nije li to ono zbog čega ga volimo?

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4