PAZI se dobro, nikada ne padaj na MANIPULATORA, NE ULAZI sa takvom osobom u vezu!

Danas mnogi imaju problem uopšte pronaći osobu koja njima odgovara kako bi sa njom bili u vezi. Ne zato što pojedine osobe traže previše nego jednostavno zato je danas neki sistem vrednosti poremećen. Tako danas mnogi se služe da je jako teško naći neku osobu koja je normalna da bi bila za vezu. A to je isto problem što nikada niko ne vidi sebe, uvek je problem u drugima. Svako treba da vidi da li se prvo on ponaša normalno u odnosima. Jddnostavno treba da imamo veliku pažnju kada je ljubav u pitanju, treba i sebe da gledamo, ali i osobe koje bi mogle da uđu u naš život. Nikada ne treba sebi da dozvolite da uđete u oemotvni odnos sa nekim koji bi mogao da bude itekako opasan. Jednostavno nikada ne treba da iskušavate sreću i da ispropavate neke situacije u životu.

Jednostavno nikada ne treba da budete lak plen i da padnete na prve znake pažnje i nke ljubanosti. Jer jednostavno treba da upoznate tu osobu bolje, to može da bude sasvim nešto drugo.Može iza svega toga da se krije jedan dobar manipulator. Treba uvek da budete oprezni i da prepoznate poteze klasičnog manipulatora, nemojte nasedati na jeftine fore.

MANIPULATORI SU IZAŽAJNO SLATKOREČIVE OSOBE

Osobe koje su sklone manipulacijama su zaista naučile neke potne fraze kojima se skuže sa svim ženama. Jednostavno oni i imaju takvu sliku o ženama da one isklučivo padaju na slatkorečivost i na neku paćnju jer su željne iste. Onda se tako i ponašaju imaju svaki dan isplaniran sa njom. Ujutru neka poruka za dobro jutro naravno sa nekim tepanjem, neki poklonci u toka dana, još mnoštvo stvari za koje znaju da će prijati ženi. Takođe jako se ponašaju zainteresovano za vas, interuje ih svaki segment vašeg života. Jednostavno da pomislite da je to neka iskrena zainteresovanost dečka kojem se ikreno sviđate.

Nastavak teksta na sledećoj strani…