Po čemu su JARAC I RIBE drugačiji od drugih?!

Po čemu su JARAC I RIBE drugačiji od drugih?!

September 29, 2021 Aus Von Jovana

 

JARAC

On je toliko tvrdoglav i ponosan covek da niko ne bi trebao ni da se nada njegovoj promeni. Pre ce se desiti da nestane ovog sveta nego sto ce se desiti da se on promeni.

Jarac se ne moze i nece promeniti i on ce zauvek ostati isti. Jarca ni malo nije tesko upoznati. Dovoljno je samo malo vremena kako bi se on upoznao. A svako ko njega upozna moze biti ubedjen da se on nece promeniti.

Mnoge osobine krase jarca. On je pre svega covek koji se bori za istinu i pravdu. A njemu je svakako najvise stalo do pravde. Veruje jarac u pravdu i on ce uvek u nju verovati, a zbog toga on i jeste toliko pravican covek. Jarac ima samo jednu zelju, a on zeli da svaki covek dobije ono sto je sa svojim postupcima i zasluzio.

Jarac se prema drugim ljudima ponasa onako kako je i potrebno.

On se prema drugim ljudima ponasa samo po zasluzi. Onako kako se neki covek ponasa prema njemu, upravo tako ce mu jarac i uzvratiti. Naravno da je on spreman svakom coveku da ulepsa zivot, ali je on isto tako spreman svakom losem coveku da zagorca zivot.

Jarac zarad srece dobrih ljudi cini razna cuda, ali on isto tako nikada ne ostaje duzan losim ljudima. Mnogo je bolje drugim ljudima da se prema jarcu ponasaju sa postovanjem, jer onaj covek koji to ne cini zaista mnogo rizikuje.

Seiten: 1 2