Po cemu su POZNATI znaci horoskopa: Ovan po DOBROTI, Rak po PRASTANJU, a OVAJ znak po tome STO NIKADA NE ODUSTAJE!

Po cemu su POZNATI znaci horoskopa: Ovan po DOBROTI, Rak po PRASTANJU, a OVAJ znak po tome STO NIKADA NE ODUSTAJE!

Juli 28, 2018 Off By Pleomax993

Svaki znak horoskopa ima nesto po cemu je prepoznatljiv, nesto sto ga posebno karakteriske, i od svakog znaka se uvek moze ocekivati nesto…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

OVAN

Ovan je znak koji je najvise poznat po svojoj dobroti, upravo za ovnove mnogi smatraju da su najbolji ljudi, dobrota ovnova nema granice, i ovnovi zbog svoje dobrote brojna plemenita dela cine, kada se god govori o ovnu takodje se govori i o njegovoj dobroti, posto se ona uvek istice kod njega.

BIK

Kada je u pitanju bik tu nema dileme, ono po cemu je prepoznatljiv bik jeste po svojoj iskrenosti, bikovi su osobe koje uvek govore istinu i koja nikada ne lazu, od bikova se uvek i u svakoj situaciji moze ocekivati velika iskrenost, bikovi uvek govore jedino i samo istinu, a to se kod njih nikada ne moze promeniti.

BLIZANCI

Blizanci su poznati po svojoj mudrosti, tesko da postoji bilo koji znak horoskopa koji poseduje vise mudrosti od blizanaca, blizance drugi ljudi vole zbog toga sto oni uvek daju prave savete, svaki savet blizanca je uvek od velike koristi i uvek svakoj osobi pomogne. Mudrost je ono sto blizancima mnogo pomaze u zivotu i njih niko ne moze prevariti.

RAK

Rakovi su osobe koje su poznate po jednom, a to je po prastanju, upravo su rakovi osobe koje uvek mogu da oproste, rakovi prastaju ljudima i rakovi veruju u ljude, svima su rakovi spremni da pruze drugu priliku, sve rakovi mogu da oproste, a to o njima govori da su “veliki ljudi“.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2 3