POCETAK NOVE LJUBAVNE PRICE IH CEKA U AVGUSTU: Ovi znaci ce tokom meseca AVGUSTA upoznati osobu koja ce ih USRECITI!

POCETAK NOVE LJUBAVNE PRICE IH CEKA U AVGUSTU: Ovi znaci ce tokom meseca AVGUSTA upoznati osobu koja ce ih USRECITI!

Juli 25, 2018 Off By Pleomax993

Ljubav je nesto najvaznije na svetu, zivoti svih nas nikada ne mogu biti isti bez ljubavi, svi sanjamo o nekoj osobi koja ce nas usreciti, a ovoga puta zvezde otkrivaju pripadnicima ova DVA znaka da ih tokom meseca avgusta ocekuje pocetak nove ljubavne price…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

Prvi znak koga ocekuje NOVI LJUBAVNI POCETAK tokom AVGUSTA meseca je RAK:

 

Rakovi su osobe sa kojima je prava privilegija biti u vezi, jer niko ne ume da usreci svoju voljenu osobu kao sto je rak, niko ne prasta voljenoj osobi kao sto je rak, i niko nema toliko razumevanje kao sto ga imaju rakovi, upravo zbog toga aspolutno svi zele kraj sebe rakove.

Ipak, rakovi u svom zivotu nemaju dovoljno srece u ljubavi, rakovi su mnogo puta imali lose izbore pa su zapocinjali vezu sa osobama koje ih ne zasluzuju, a te osobe umesto da ih usrece, one su im samo donele tugu.

Ali sve ce se promeniti u zivotima rakova vec tokom meseca avgusta ,zvezde otkrivaju rakovima da ih tokom avgusta ocekuje novi ljubavni pocetak.

Rakovi nemaju preterano velika ocekivanja od avgusta, ali rakovima ce mesec avgust doneti najvecu mogucu srecu, donece im pocetak nove veze.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2 3