Pomrčina Sunca u Raku u petak, 13.07. – Velika životna čistka, posebno za OVA 4 znaka!

Pomrčina Sunca u Raku u petak, 13.07. – Velika životna čistka, posebno za OVA 4 znaka!

Juli 13, 2018 Aus Von luca

Scenarij drugi: osjećamo se podčinjeno, u igri smo iz koje ne znamo kako izaći jer smo emocionalno preduboko unutra, a druga strana to na neki način iskorištava, možda se i poigrava s nama. Postat će teže, da bi moglo biti bolje.

Scenarij treći: seks vs. ljubav. Možemo li ostvariti intimnost koju toliko silno priželjkujemo s osobom koja nas doživljava samo kroz naše tijelo? Je li moguće odnos koji je započeo kao konzumiranje tjelesnosti pretvoriti u nešto dublje i ljubavnije?

U pomoć priskače Venera u Djevici koja će stvarati pozitivne aspekte sa Saturnom u Jarcu i Uranom u Biku. Oni su stabilizatori, prizemljuju nas, omogućuju nam da shvatimo što je to iskreno, vrijedno i kvalitetno u našem privatnom životu. To čuvamo, nadograđujemo i razvijamo. Neki će biti u prilici potpuno promijeniti svoj intimni život ulaskom u novu vezu.

Iako je Rak nježan, brižan, osjećajan, ovaj ga Pluton potiče na borbu, dajući mu potrebnu strast koja će zapaliti vatru i pokrenuti promjene.

Mnogi bi mogli doživjeti neke promjene u privatnom životu, na stambenom planu, u odnosu s majkom ili s ulogom majke. Ne možemo se više prema djeci ili majci ponašati se na stari način jer je on neodrživ.

Neki će doživjeti promjene na polju karijere, u odnosu s autoritetima. Osim toga u idućih nekoliko mjeseci koliko traje utjecaj ove Pomrčine, dobro je razmisliti o tome jeste li zbog ambicije zanemarili svoj privatni život i obrnuto, jeste li zanemarili svoju karijeru zbog prevelike posvećenosti privatnom životu?

Konjunkcija retrogradnog Marsa s južnim Mjesečevim čvorom u Lavu govori o tome da postoji nešto što nas vraća unatrag, zadržava na mjestu, vrtimo se u krug, ponavljamo iste ili slične izbore. Što je to zbog čega niste u mogućnosti djelovati i ostvariti ono što želite? Zapitajte se, razmislite, odgovori će dolaziti budete li posvećeni istraživanju sebe i svog života.

Pomrčina Sunca koja će se dogoditi ovaj petak u znaku Raka djeluje na sve, a osobito je važna za vas koji ste rođeni u kardinalnim znakovima, Raku, Vagi, Ovnu i Jarcu, te ako imate Podznak u navedenim znakovima.

Jako je važno i u kojem mjestu će se ‘zamračiti’ u vašem osobnom horoskopu. Tu vas čeka najviše aktivnosti i promjena.

Julijana Oremović, astrologinja i životna savjetnica
julijanaoremovic.com

Seiten: 1 2