Posledice mladog meseca:Saznajte kakav uticaj je ostavio mlad mesec na vas znak zodijaka!

Posledice mladog meseca:Saznajte kakav uticaj je ostavio mlad mesec na vas znak zodijaka!

November 13, 2023 Aus Von dea

 Mlad mesec je usao u znak skorpije 13. novembra. No, svakako da je za neke znakove ostavio posledice.

 

OVAN

Posledice mladog meseca za vas znak nisu velike. Mozemo cak da kazemo da nece biti velikih promena kada ste vi u pitanju. Dakle nema nimalo sumnje da ce ovo biti period kada mozete da se opustite.

BIK

Ono sto je vazno da naglasimo jeste da dolaze dani za velike promene. Sledi vam prilika da vam se zelja ostvari. Razmislite o tome. Iznenadjenja ce svakako biti moguca u danima pred nama. Posledice mladog meseca cete svakako osetiti.

 

BLIZANCI

Neko ste ko sada ima velike dileme. Ali ono sto moramo da kazemo jeste da je doslo krajnje vreme da se fokusirate na sebe i na ono do cega je vama licno stalo. Nemojte obecavati previse vec uzivajte u onome sto imate.

 

RAK

Konacno su pred vama dani za pravu ljubav. Jednom raku je stalo do vas i voli vas vise nego sto mozete da zamislite. Posvetite se sebi i uzivajte u svemu sto sledi. Sreca je blizu vas ovog puta, ostalo je na vama.

 

LAV

Konacno, posledice mladog meseca ce za vas biti lepe i pozitivne. Vi ste znak koji ce doneti neke velike odluke u ovom periodu. Moguce je da cete uspeti da ostvarite svoju veliku zelju. Mislite o tome.

 

DEVICA

Posledice mladog meseca nece biti velike za vas znak zodijaka. Vi zapravo nemate razloga za brigu. Sledi vam mogucnost da se neke zelje ostvare i sve ostalo je na vama. Dobro pazite sta radite.

 Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2