Poslednji dani januara OVIM znacima donose MAGICAN SUSRET!

Period do kraja meseca januara ce nekim znacima obeleziti susret koji bi im mogao promeniti zivot. Naime, zvezde bitne vesti donose pripadnicima znaka Device i Vage…

 

DEVICA

O devicama se obicno govori samo lepim recima. One to prosto zasluzuju, jer su toliko nezne, emotivne i plemenite. Ipak, upravo zbog toga device i nemaju previse srece u zivotu, ali njih uskoro ocekuje nesto sto bi im moglo promeniti zivot iz korena i to na bolje. Naime, zvezde otkrivaju pripadnicima znaka device da ce im period do kraja meseca doneti jedan magicni susret.

Device zapravo tokom poslednih dana meseca januara ocekuje susret koji ce ih potpuno iznenaditi. Upravo ce tada device upoznati jednu osobu koja ce im se vec u trenutku svideti. Nikada device nisu bile zaljubljive prirode, ali ce se njima ta osoba jako mnogo dopasti i one ce je pozeleti kraj sebe. Device ce iz nekog razloga biti ubedjene da im je sa tom osobom sreca u ljubavi prosto pa sudjena.

Na veliku srecu devica ni ta osoba nece biti ravnodusna prema njima. Cak naprotiv, device ce moci da primete da se ta osoba ponasa na neki drugaciji nacin prema njima i one ce  shvatiti da i njih ta osoba zeli kraj sebe. Posle toga device ocekuju neka desavanja koja ce biti vezana za tu osobu, a sve to bi veoma lako moglo dovesti do pocetka veze devica i te osobe.

Jedno je sigurno, a to je da ako device sa tom osobom zapocnu vezu, onda ce u toj vezi samo za veliku srecu znati. Device ce uskoro upoznati osobu svojih snova, a njima ce vreme dokazati da je to zaista tako.

Nastavak na sledecoj stranici…