Poslovni horoskop za jul 2018. Ovan u problemu sa novcem, Blizancima povoljan period, Raku hobi donosi novac.

Poslovni horoskop za jul 2018. Ovan u problemu sa novcem, Blizancima povoljan period, Raku hobi donosi novac.

Juli 5, 2018 Off By luca

RAK

Jupiter, planeta koja vlada kućom posla Raka nastavlja da se kreće direktnim hodom 10. jula 2018. godine, ali Mars, vladar kuće karijere i društveno-profesionalnog ugleda, ostaje retrogradan, sve do avgusta. Saturn je, isto tako, retrogradan. Smešten je u kući veza Raka. Više uspeha imaćete ako radite sami, koristite svoje veštine, ali to se može odnositi i na hobi koji može postati dodatan izvor zarade. Rasprave, prigovori i nesuglasice s radnim kolegama biće svakodnevni.

Ako ste nezaposleni, sreća vam može pokucati na vrata i naći ćete nešto, iako to možda neće biti ono čemu se nadate, ipak će vam dobro doći trenutno. Nije povoljan period za partnerstva i saradnje. Novac vrlo lako može doneti nemir i nesporazume, pa čak i veće svađe.

Retrogradan Merkur 26. jula 2018. godine ulazi u kuću zarade i vrednosti, a 27. jula događa se pomračenje Meseca u kući zajedničkih sredstava, novca od partnera, poreza, ali i dobijenog novca i nasleđa. Neki vas mogu prozvati sebičnima, zavisnim od drugih ili da bežite kada treba doprineti u nešto zajedničko. Budite oprezni pri pregovorima, odložiti veće investicije i kupovine i razmislite o načinu na koji upravljate svojim sredstvima ili zajedničkim, kao i dugovima.

Poslovni horoskop za jul 2018. Ovan u problemu sa novcem, Blizancima povoljan period, Raku hobi donosi novac.

LAV

Tokom jula 2018. godine novac će vam biti na prvom mestu, iako ćete biti napetiji i svadljiviji nego inače. Takav stav ne donosi vam ništa dobrog, čak možete uništiti potencijalne saradnje. 10. jula 2018. godine Venera, planeta koja vlada vašom karijerom i društvenim statusom, ulazi u 2. kuću Lava, kuću zarađenog novca.

Tokom meseca Venera pravi harmonične aspekte s Uranom, Saturnom, Jupiterom i Plutonom. Uprkos odlaganju, napetosti, komplikacijama i sukobima, vi ćete uspeti da poboljšate stvari vezane za novac ili ih barem stabilizovati. Očekujte veće promene, iznenađenja i nagle preokrete. Sve to vam može doneti nešto bolje, pa nema smisla držati se prošlosti, saradnjama koje vam ništa ne donose ili ostati na poslu s kojim ste nezadovoljni.

Imaćete potrebu za više slobode, za većom funkcijom i mogli bi postaviti temelje za vlastiti posao. Merkur, vladar novca Lava 26. jula kreće retrogradno i ukazuje na dosadašnji način na koji ste gledali novac i upravljali sredstvima. Nemojte previše novca trošiti na imidž. U kući posla 27. jula 2018. godine događa se pomračenje Meseca i može označavati kraj nekih poslovnoj saradnji ili krize u odnosima sa kolegama. Nemojte biti bahati i arogantni.

DEVICA

Retrogradan Mars kreće se kroz vašu kuću posla i u opoziciji je s Merkurom (iz 12. kuće), vladarem karijere Device. Povremeno ćete imati osećaj da vaš trud ne daje nikakve rezultate i da se vaše nade neće ostvariti. Razmislite o svojim očekivanjima. Proizlaze li možda vaša očekivanja iz straha da niste dovoljno dobri? Na sreću, Jupiter kreće direktnim hodom 10. jula 2018. godine, što znači da ćete dobiti podršku i ohrabrenje od voljene osobe, prijatelja ili saradnika.

To će vam podići samopouzdanje. Budite smireniji kada razgovarate sa kolegama, nadređenima ili onima kojima ste vi nadređeni. Venera, vladar kuće novca Device, 10. jula 2018. godine ulazi u Devicu. Od tog trenutka vaša zarada zavisi od toga kako upravljate svojim sredstvima i koliko ste voljni truda uložiti u to da se izborite za svoje ciljeve.

Venera je u dobrim aspektima i zato biste mogli povećati priliv novca, ali kroz posao, ne kroz finansijske špekulacije. Dobro će vam ići ako se oslonite samo na sebe, što je manje moguće na druge. Od 16. jula Merkur je retrogradan, a 27. jula u kući posla Device događa se pomračenje Meseca. Vreme je da dobro razmislite o svojim profesionalnim ciljevima i da okončate projekte u koje ste uložili puno truda, a da nisu doneli rezultate kakve očekujete…

 

VAGA

Sunce je u kući karijere i društvenog statusa do 23. jula 2018. godine. Povoljan je period za dugoročne planove. Imaćete prilike za ostvarivanje saradnje sa velikim i uticajnim grupama, ali te saradnje morate pažljivo preispitati. U određenom trenutku otkrićete da se neki individualni projekti ne uklapaju u projekte vašeg posla ili grupe.

Trebaće vam strpljenja i upornosti i nemojte odustati od svojih ciljeva, čak iako postoji određeni pritisak. Preokupacija poslom i problemima sa kojima se susrećete na poslu mogu nepovoljno uticati na vaš privatni život ako ne uspete odvojiti vreme za druženje sa najmilijima. Delimično pomračenje Sunca 13. jula može doneti ključni trenutak u vašoj karijeri. Hoće li to biti dobro ili loše, zavisi od svega onoga što ste do sada napravili. Možda ćete biti napretka na poslu ili ostvariti veću dobit, ali se može raditi i o tračevima ili sukobima s nadređenima. Vreme je da prilagodite poslovne ciljeve ili da postavite nove.

Novčana situacija će se popraviti tokom jula 2018. godine, posebno nakon 10. jula kada Jupiter kreće direktnim hodom kroz kuću zarađenog novca. Vreme je da uložite još više truda kako bi stekli nezavisnost i kako se ne bi morali oslanjati na prihode člana porodice ili drugih. Izbegavajte finansijske rizike i veće troškove, posebno na zabavu.

Poslovni horoskop za jul 2018. Ovan u problemu sa novcem, Blizancima povoljan period, Raku hobi donosi novac.

ŠKORPIJA

Tokom jula 2018. godine profesionalan život Škorpije ispunjen je napetim situacijama i odnosima. Mogli biste imati poteškoća u pokušajima da objasnite svoja gledišta saradnicima i nadređenima. Vreme je da istražite nove prostore, nove mogućnosti za razvoj i napredak. Imajte na umu da je Mars, planeta koja vlada kućom posla Škorpije, još uvek retrogradan. Trebalo bi da razmotrite temelje na kojima ste izgradili karijeru, ugled ili posao. Važno je da spoznate koliko se vaš trud isplatio.

U nekim slučajevima otkrićete da se uloženi trud uopšte ne poklapa sa rezultatima. Jupiter, planeta koja vlada novcem Škorpije, 10. jula kreće direktnim hodom, a Venera ulazi u 11. kuću, kuću zarađenog novca.

Tokom poslednje dve dekade meseca saradnja mogu doneti dobit, ali vi biste mogli previše kritikovati druge. Budite oprezni što više možete kada se radi o komunikaciji i poslovnim saradnjama. Ono najbolje što vam ovakav planetaran sklop daruje je jasnoća uvida. Određeni privatni potezi i odluke mogu donijeti puno novca.

Sunce ulazi u kuću karijere Škorpije 23. jula 2018. godine, pridružuje mu se Merkur koji kreće retrogradno. Sunce i Merkur naći će se u opoziciji s retrogradnim Marsom. Nemojte žuriti i preterivati u bilo čemu, jer bi mogli propustiti dobre prilike. Polako i razradite strategije.

STRELAC

Saturn i Pluton i dalje su retrogradni u kući novca Strelca, što ukazuje na niz poteškoća pri održavanju sigurnog priliva novca. Imaćete osećaj da previše truda ulažete u poređenju sa novcem koji vam pritiče. Može doći do odlaganja u plaćanju ili vezano za sponzorstva i slično.

Pravo je vreme da raščistite finansijske probleme, da ozbiljnije razmislite o veštinama koje imate, o izvorima koje imate i o načinu na koji ih koristite kako bi nadrasli situaciju i ostvarili nezavisnost. Venera, planeta koja vlada poslom Strelca, 10. jula ulazi u kuću karijere i društvenog ugleda. Venera pravi harmonične aspekte sa Saturnom, Uranom, Plutonom i Jupiterom. U drugoj polovini meseca situacija se poboljšava i otvaraju se nove poslovne mogućnosti za ostvarenje dugoročnih materijalnih dobara.

Ako ste zaposleni, u ovom periodu ćete impresionirati nadređene osobe i dobiti unapređenje ili povišicu. Vreme je da se ozbiljno posvetite poslu. Merkur, planeta koja vlada karijerom i ugledom Strelca, 26. jula 2018. godine kreće retrogradno i ukazuje na to da je bolje odoleti iskušenju i ne kršiti zakon kada se radi o poslovnim pitanjima. Pazite šta potpisujete i kada se radi o saradnjama sa inostranstvom ili o određenim potvrdama ili diplomama koje trebaju potvrditi vaše profesionalne veštine…

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Seiten: 1 2 3