Poslovni horoskop za jul 2018. Ovan u problemu sa novcem, Blizancima povoljan period, Raku hobi donosi novac.

Poslovni horoskop za jul 2018. Ovan u problemu sa novcem, Blizancima povoljan period, Raku hobi donosi novac.

Juli 5, 2018 Off By luca

JARAC

Mars nastavlja da se kreće retrogradno kroz kuću novca Jarca i donosi poteškoće i neočekivane troškove za dom i porodicu. Odložite transakcije za nekretnine. Ako očekujete dobiti novac od člana porodice, može doći do nepredviđenih poteškoća. Razmislite kako da ostvarite nezavisnost ili nađite nov način da bolje upravljajte svojim sredstvima.

Venera, vladar kuće karijere Jarca, 10. jula 2018. godine ulazi u vašu 9. kuću, kuću koja je povezana s putovanjima, inostranstvom i višim obrazovanjem. Venera je u harmoničnim aspektima i može doneti nova poznanstva kroz inostranstvo, značajna za vašu karijeru. Stariji poslovni projekt može biti okončan, ali to otvara mesto za neki novi projekt. Novi projekt traži i nove pregovore, pa to može teći sporije nego što očekujete.

Što se tiče saradnje sa inostranstvom, pažljivo proučite sve detalje. Merkur, planeta koja vlada kućom posla Jarca, 26. jula 2018. godine kreće retrogradnim hodom u kući novca. Budite jako pažljivi ako raspolažete sa novcem koji ste pozajmili ili tuđim novcem ili ako radite u banci. Nije vreme za pozajmice. Pomračenje Meseca 26. jula 2018. godine je razlog više da razmislite i analizirate partnerstva i način na koji upravljate novcem. Možda ćete proći kroz krizu, ali to će vam pomoći da bolje shvatite što niste radili dobro i što morate promeniti.

Poslovni horoskop za jul 2018. Ovan u problemu sa novcem, Blizancima povoljan period, Raku hobi donosi novac.

VODOLIJA

Dobre vesti dolaze nakon 10. jula 2018. godine kada Jupiter kreće direktnim hodom u kući karijere i društvenog statusa Vodolije. Jupiter je suvladar kuće zarađenog novca, što znači da će se plodovi vašeg truda na poslu početi pokazivati. Saradnja sa grupama ili prijateljima zaista se može isplatiti, ali svakako budite oprezni kada je reč o saradnjama, takmičenju i udruživanju.

Poslovni odnosi mogu biti dosta napeti, može doći do neprijatnih rasprava o zajedničkim ulaganjima i pitanju šta je čija zasluga. Mars, planeta koja vlada komunikacijom Vodolije, je retrogradan i nećete lako naći rešenja koja će svima odgovarati. Konačne odluke nemojte donositi u ovom periodu i nemojte pokušavati poguravati stvari u smeru u kojem vi želite.

Pomračenje Sunca 13. jula 2018. godine aktivira kuću posla i podstiče vas da razmotrite na šta ste sve potrošili radne sate i kolika je učinkovitost, i da odredite nove prioritete. Vreme je da budete pažljiviji oko radnih kolega ili saradnika koji se ponašaju kao šefovi, bez da imaju odobrenje za to. Sagledajte stvari iz drugog ugla i shvatićete da se možda voljena osoba ili neko blizak previše upliće u vaš poslovni život.

RIBE

Polje posla i finansija zahteva promene. Za te promene možda niste spremni, ali nemate puno izbora. Svađe sa radnim kolegama mogle bi biti učestale, a neke Ribe mogu se osećati iskorišćeno i potcenjeno. Ako se uspete pokrenuti, najpre mentalno i smirite frustracije i razdražljivost, puno toga možete promeniti na bolje.

Jupiter, planeta koja vlada karijerom i društvenim statusom Riba, 10. jula 2018. godine kreće direktnim hodom, kroz kuću koja je povezana s inostranstvom i višim obrazovanjem. To znači da bi se neke stvari mogle pokrenuti po pitanju suradnji sa ljudima ili grupama iz drugih zemalja. U ovom ćete periodu možda polagati neke ispite koji mogu dokazati neke vaše veštine i talente ili ćete ići na kurs ili se prekvalifikovati kako bi mogli napredovati u poslu na kojem već radite. Sunce ulazi u kuću posla Riba 23. jula 2018. godine, ali je u napetim aspektima s Uranom i Marsom.

Nesporazumi i svađe s radnim kolegama i nadređenima biće česta pojava i naći ćete se u iskušenjima. Za vas je bolje da nađete način da funkcionišete bolje u radnom okruženju i da ostvarite kompromis sa kolegama i nadređenima. Tokom jula finansijska situacija se poboljšava, zahvaljujući saradnjama sa prijateljima, ali i kroz posao koji sami obavljate.

Seiten: 1 2 3