POVJERENJE i OBEĆANJE je osobi u ovom horoskopskom znaku SVE!

POVJERENJE i OBEĆANJE je osobi u ovom horoskopskom znaku SVE!

11 Septembra, 2019 Off By luca

Ovaj znak je poznat po svojoj postojanoj osobnosti. Bez obzira na situaciju koja se događa, on se može nositi s njom, na staložen i miran način. On je uvijek stabilan i pouzdan, što ga čini izvrsnim partnerom i prijateljem mnogih kaotičnih znakova u zodijaku.

On je – Bik!

Što možemo učiniti kako bi se Bik osjećao doista voljeno, podržano i poštovano, onako kako bi trebao?

Pročitajte 6 najboljih ideja u nastavku.

1. Budite strpljivi, nemojte navaljivati

Ponekad je Biku potrebno neko vrijeme kako bi posložio stvari na svoje mjesto. Nestrpljivost ili nasrtljivost tu ne može donijeti ništa dobro.

Ako osjećate kao da vam je potrebno nešto malo više od vašeg Bika, jednostavno izrazite svoje potrebe, a zatim mu dajte malo prostora kako bi vam mogao prići.

On mora raditi stvari kada njemu odgovara, na svoj način. To će zahtijevati malo posla, ali na kraju će se isplatiti.

2. Znajte da Bik nikad ne zaboravlja

Kada je riječ o sjećanju, Bik može biti i kao slon.

On je posvećen i suosjećajan partner – ako ste zeznuli ili učinili nešto krivo, postoji dobra šansa da će vam oprostiti i prijeći preko toga, samo nemojte očekivati da će zaboraviti vaše grijehe u skorije vrijeme.

On ne može zaboraviti čak i ako to želi, jer jednostavno na taj  način funkcionira.

3. Vaša riječ je vaša veza, ne kršite svoja obećanja

Bilo koji Bik će vam reći kako bi puno više volio da budete s njim potpuno iskreni, čak ako će ga to možda uznemiriti ili razočarati, nego da date obećanje za koje ne znate možete li izvršiti.

Povjerenje je Biku sve i bez njega  ne postoji šansa za uspješan odnos. Odaberite svoje riječi pažljivo i nikada nemojte davati obećanja ili jamčiti za nešto u što niste sasvim sigurni.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2