PRAVA ISTINA: Muskarac koji se OVAKO PONASA je VERAN DO SMRTI,u njega nemoj da sumnjas!

PRAVA ISTINA: Muskarac koji se OVAKO PONASA je VERAN DO SMRTI,u njega nemoj da sumnjas!

5 Augusta, 2018 Off By luca

Dobro poznata cinjenica je da muskarci varaju.

To je jednostavno tako.Ali,  ako gledamo realno,oni ne varaju nista manje nego zene,jer je nazalost doslo takvo vreme.No,mi se danas bavimo time da vam dokazemo kako se ponasa muskarac koji je veran i  koji te iskreno voli.

 

 

UVEK JE TU ZA TEBE.

Ne mora da se odnosi na fizicko prisustvo jer muskarac koji iskreno voli moze da bude veran i onda kada je njegova lepsa polovina na drugom kraju sveta.Ovo se odnosi na to da ce ti dati svoje srce,da ce ti biti prijatelj i tvoj oslonac u zivotu.Bice spreman na mnoge ludosti zbog tebe,znace da te razume,znace da te podrzi.I onda kada ti se cini da te niko na svetu ne razume ovakav muskarac  ce biti tu i  davace ti podrsku i snagu.

 

NE KRIJE SIFRE:

Ako je njegov telefon zakljucan i  trebaju ti podaci da bi   videla sta ima na njemu,oni ce ti biti dostupni.Nece se javljati u drugoj sobi kada ga neko pozove ili  prekidati vezu smisljajuci neke glupe razloge.Muskarac koji nema  iskrene namere ce se kriti jer ima sta da krije,ali onaj koji te voli ce zeleti da znas sve o njemu i zato ce ti sve biti dostupno bas zato sto on sitnicama zeli da osvoji tvoje poverenje.

 

ISKREN JE.

Ti svog dragog  nisi nikada,ili retko kada uhvatila u lazi?Onda znaj da imas kraj sebe coveka koji je vredan ljubavi i na koga mozes da se oslonis.Muskarac kojem je iskreno stalo do jedne zene je nece lagati vec naprotiv.Davace sve od sebe da joj dokaze da mu se mze verovati.

 

NE KRIJE SVOJE EMOCIJE.

Ovo je veoma vazno ali se ne odnosi na to da on mora da te grli i ljubi pred svima ( mada to jeste pozeljno) samo da bi ti dokazao svoje emocije.Sasvim je dovoljno da te upozna sa porodicom i prijateljima i drugim ljudima do kojih mu je stalo.

Muskarac koji zenu upozna sa onima koje najvise voli uvek sa tom zenom ima ozbiljne namere.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2