Pravo je vreme da bliznaci ostvare plan, jarcu je došlo vreme da razmisli o promenama, a ovaj znak doživeće neočekivano!

Pravo je vreme da bliznaci ostvare plan, jarcu je došlo vreme da razmisli o promenama, a ovaj znak doživeće neočekivano!

2 Marta, 2024 Off By Jovana

Horoskop za naredni period za sve znake zodijaka. Pravo je vreme da sagledate sta vam zvezde poručuju za naredni period što treba da znate.

OVAN

Osobe u ovom znaku zodijaka pravo je vreme da mislite o sebi. Pravo je vreme pre svega da se vodite čistim osećanjima i emocijama. I da u odnosu na sve to sebi obezbedite potpunu sreću i zadovoljstvo. Jer samo na taj način bićete i više nego ispunjena i zadovoljna osoba.

PROČITAJTE I:   Cinili su dobro,vreme je da im se dobrim i vrati:Karma dolazi ovim znacima!

BIK

Na pravi način razmislite o svim stvarima koje se nalaze u vašoj okolini. Dobro razmisilite o svim pokazateljima koji dolaze do vas. I koji u odnosu na sve to imaju određen uticaj na vas. Jer pre svega neophodno je da u što kraćem roku iznađete sopstveni unutrašnji mir.

BLIZANCI

Istinski želite da se ostvare neki planovi o kojima maštate. A to su upravo oni planovi koje ste zajedno postavili sa voljenom osobom. I kroz sve to jako je bitno da pre svega naučite da uzmete stvari u svoje ruke. I da svesno pokrenete određene faze i segmente svog života.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

RAK

Situacija u kojoj se već duže vreme nalazite sa voljenom osobom negativno utiče na vas. Pre svega to je sve što vas neprekidno opterećuje. Pa baš iz tog razloga jako je bitno da otvoreno razgovarate. Ida kroz sve to zajedno dođete do određenog kompromisa i samog rešenja.

LAV

Ono što je kod vas specifično jeste da ste uvek i u svakom momentu realni i savesni. I baš zato je bitno da tako postupate i u ljubavi. Jako je bitno da odnos sa voljenom osobom sagledate iz realnog ugla. I da pre svega naučite kako i na koji način treba da se ponašate. Kako biste odnos značajno unapredili.

DEVICA

Budite i više nego ozbiljni i striktni kada su odluke i sama pravila u ljubavi. Ukoliko se sa voljenom osobom nešto dogovorite toga se i pridržavajte. Jer samo na taj način možete da očekujete poštovanje. Ali isto tako samo na taj način možete da očekujete odanost i lojalnost.

Nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2