Precizan horoskop za ponedeljak i utorak! Nekoga ocekuje razocarenje!

Precizan horoskop za ponedeljak i utorak! Nekoga ocekuje razocarenje!

Februar 5, 2023 Aus Von Jovana

Pred nama je ponedeljak i utorak. Saznajte sta vam porucuje precizan horoskop za naredna dva dana za sve znake zodijaka.

Ovan

Dragi ovnovi, naredna dva dana ce vam doneti mnogo mira. To je upravo ono sto vam je i potrebno. Skoncentrisite se na svoje zelje i ciljeve. Ovo su idealni dani za planiranje narednog perioda. Usredsredite se bas na to.

Bik

Dragi bikovi, vi ste u zadnjem periodu okupirani emotivnim problemima. Iza vas je veoma tezak period, jer niste zadovoljni u kom smeru vasa veza ide. Naredna dva dana su idealna da porazgovarate sa partnerom. Vi kroz taj razgovor cete lakse odrediti da li vredi da vasu vezu nastavite dalje.

Blizanci

Dragi blizanci, vi ste osobe koje se mnogo zalazu u zadnje vreme za tudje potrebe. Medjtuim, vi bi trebali da prikocite. Iz tog razloga ste potpuno zapostavili svoje ciljeve i uverenja. Morate misliti malo vise na sebe i u naredna dva dana odluciti sta su vam zaista prioriteti.

Rak

Dragi rakovi, vi ste osoba koja je skoro pretrpela veliku nepravdu. Medjutim, u naredna dva dana cete shvatiti da je karma itekako dostizna. Bas ta nepravda ce biti kaznjena. Vi cete osetiti da je pravda ipak zadovoljena i vi cete lakse disati.

Lav

Dragi lavovi, vas u naredna dva dana ocekuje manji problemi na poslu. Morate se vise osloniti na svoje sposobnosti, a ne na savete okoline. Shvatite da nisu svi bas dobronamerni kako vam se cini.

Devica

Drage device, vi se previse dajete u emotivnom smislu osobi koja vam ne uzvraca bas tom merom. Zasluzili ste mnogo bas zbog toga kakva ste osoba. Razmislite da li ste spremni da skupljate mrvice necije ljubavi.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2