Precizan horoskop za nedelju i ponedelja! Neko ce doziveti veliku ljubavnu krizu!

Precizan horoskop za nedelju i ponedelja! Neko ce doziveti veliku ljubavnu krizu!

10 Februara, 2023 Off By Jovana

OVAN

Osobe u ovom znaku zodijaka doživljavate veliku ljubavnu krizu. Sam period je sasvim jasno napet i pod pritiskom. Sasvim je jasno da se dešavaju stvari koje su neplanirane. I da se zbog toga sasim jasno osećate neprijatno. Zato dobro razmislite o svemu.

BIK

Budite spremni da na pravi način menjate svoje poglede.   Imali ste veliku ljubavnu krizu ali sve je sada iza vas.  Budite spremni da pre svega u životu donesete neke ključne odluke. Da budete pre svega u potpunosti posvećeni sebi i svojoj sreći. I da se ne plašite velikih izazova u životu koji vam mogu doneti dobro.

BLIZANCI

Pokušajte da na pravi način iskontrolišete svoje ishitrene reakcije. Pokušajte da na pravi način utičete na sebe i na svoje postupke. Jer takvim ponašanjem sigurno nećete postići ništa korisno. Na taj način sigurno nećete rešiti stvari koje vas već duže vreme muče.

RAK

Sada je pravi trenutak da dobro razmislite o svemu. Sada je pravi trenutak da dobro razmislite o svemu što vam se dešavalo u predstojećem periodu. Da prebolite i nekako zaboravite  veliku ljubavnu krizu koju ste imali. Da pre svega razmotrite odluke koje ste možda ishitreno doneli. A koje vam svakako ne donose sreću.

LAV

Ulažete veliki napor u odnos koji imate sa voljenom osobom. Trudite se na sve moguće načine da to opstane. E sada je bitno da postavite sebi određena pitanja. Da pre svega u potpunosti razmislite o svemu. Sa jasnim stavom koji imate u svojoj glavi već duže vreme.

DEVICA

Sasvim je jasno da ste osoba koja je u potpunosti sigurna i zadovoljna svim onim što ima. Da ste u potpunosti zadovoljni situacijama koje vam se dešavaju u ljubavi. I da sada prosto po prvi put na pravi način osećate sigurnost i stabilnost.

Nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2