Precizan horoskop za petak i subotu! Neko ne sme da dozvoli sebi gresku iz proslosti!

Precizan horoskop za petak i subotu! Neko ne sme da dozvoli sebi gresku iz proslosti!

Januar 18, 2023 Aus Von Jovana

Precizan horoskop za petak i subotu za sve znake zodijaka. Saznajte sta vam zvezde porucuju u naredna dva dana.

OVAN

Precizan horoskop za petak i subotu: Osobe u ovom znaku zodijaka u predstojećem periodu ulaze u fazu zanosa. Dešavaju vam se i više nego uzbudljive i lepe stvri. Stvari zbog kojih ste pre svega puni energije. I neke situacije će vas svakako na pravi način vratiti u životu. I osigurati vam istinsko zadovoljstvo.

BIK

Jako je bitno da sačuvate samo dostojanstvo u odnosu sa voljenom osobom. Jako je bitno da znate pre svega sebe da poštujete na pravi način. I da se ni zbog koga ne stavljat u drugi plan. Jer ste i više nego kvalitetna i jaka osoba. Osoba koja u sebi poseduje mnoge kvalitete.  U predstojećem periodu vise mislite na sebe.

BLIZANCI

Precizan horoskop za petak i subotu: Ponašate se i više nego neprirodno kada je u pitanju odnos sa voljenom osobom. Prosto jasno je da vas neke stvari već duže vreme muče. I da zbog toga nemate dovoljno slobode da budete ono što jeste. Pa u tom smislu pokušajte o svemu sasvim otvoreno da razgovarate.  U predstojećem periodu itekako mogu da nastupe lepe stvari.

RAK

Morate da pokažete dosta više strpljenja i razumevanja prema voljenim osobama. Jer pre svega sasvim je jasno da reagujete veoma burno i napeto. Sasvim je jasno da ste osoba koja nema strpljenja. I da će te odreagovati na način koji nije najadekvatniji.   Neocekivan susret takodje moze da se desi.

LAV

Lav, već duže vreme imate neke nestabilne misli i osećanja. I u tom smislu popuno je jasno da niste sigurni ni u ljubavni odnos. Jedostavno nešto vas konstantno opterećuje i stvara tenziju. Zato je jako bitno da o nekim stvarima prvo dobro razmislite.

DEVICA

Precizan horoskop za petak i subotu: Nemojte da očekujete previše na samom početku ljubavnog odnosa. Jer svaka ljubav mora da prođe kroz određene faze. I u tom smislu morate pre svega da budete u potpunosti stabilni u svojim mislima. I da samim tim jasno znate šta je to što vama prija.

Nastavak na sledećoj strani…

Seiten: 1 2