Precizan horoskop za subotu i nedelju! Da li su konacno dosli vasi dani?!

Precizan horoskop za subotu i nedelju! Da li su konacno dosli vasi dani?!

November 24, 2022 0 Von Jovana

Precizan horoskop za subotu i nedelju za sve znake zodijaka… Sta vam zvezde spremaju u naredna dva dana…

OVAN

Dragi ovnovi, pred vama su dva dana u kojima cete doneti neke bitne odluke. Naime, vi treba da u zivotu napravite neke prekretnice i promenite tok desavanjda. Ovo su dva dana kada cete sagledati sta je najbolje za vas.

BIK

Dragi bikovi, vi ste resili da se potpuno posvetite svom uspehu i poslu. Pred vama je sjajna ponuda koju treba da iskoristite na najbolji nacin. Pred vama su veliki izazovi i samo pokusajte da ih prevazidjete na pravi nacin.

BLIZANCI

Dragi blizanci, pred vama su sasvim mirna dva dana. Necete imati neke vece promene i uglavnom ce sve teci uobicajnim tokom. Moguca rasprava sa partnerom. Pokusajte naci adekvatan kompromis i ne ulazite u vece rasprave.

RAK

Dragi rakovi, nemojte se zalagati za druge ljude toliko i ostavljati svoje ciljeve i zelje po strani. Znajte da ne mozete svima udovoljiti, fokusirajte se vise na sebe. Navikli ste ljude oko vas da se previse oslanjaju na vasu pomoc. Pustite ih malo sami da funkcionisu, a sebi dajte vise slobodnog vremena. Slede vam dva mirna dana.

LAV

Dragi lavovi, pred vama su dva dana promena. Ove promene ce se desiti u emotivnom smislu. Vi cete primetiti da vase misli lutaju na drugu stranu. Osoba koja je pored vas ne pruza vam ljubav koju zasluzujete. Oslonite se ovaj put na svoje srce.

DEVICA

Drage device, vi niste zadovoljni svojim emotivnim zivotom. U naredna dva dana skupite snage i pokazite osobi koja vas zanima da ima zeleno svetlo od vas. Nemojte ovaj put imati stav nedodirljive.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2