Precizan horoskop za utorak i sredu! Da li su ovo vasi dani?

Precizan horoskop za utorak i sredu! Da li su ovo vasi dani?

Januar 9, 2023 Aus Von Jovana

Vaga

Drage vage, precizan horoskop za utorak i sredu porucuje… Opustite se maksimalno u naredna dva dana. Kraj ove nedelje vama ce doneti mir i stabilnost. Ne zapocinjite i ne uzimajte nove obaveze u ova dva dana. Iskoristite ih za sebe i svoje voljene.

Skorpija

Drage skorpije, vi niste neko ko ce da kuka i zali se. Medjutim, i vama je dosla zuta minuta i imate potrebu da se olaksate i otvorite dusu. Ucinite to pored prijatelja kome zaista verujete.

Strelac

Dragi strelcevi, vi ste osoba koja zaista ne da na svoje voljene. Nikako ne mozete dozvoliti da neko se poigrava sa vama dragom osobom. Upravo takav sukob bi mogao da vam se desi u naredna dva dana.

Jarac

Dragi jarcevi, precizan horoskop za utorak i sredu…. Ne dozvolite da neko upravlja vasim odlukama. Kao sto ste i do sada bili samostalni i odlucni to nastavite i da budete. Neka osoba ce pokusati da vam nametne svoju volju. To nikako ne smete da dopustite.

Vodolija

Drage vodolije, u naredna dva dana vi cete potpuno da dominirate. Vas emotivni zivot krenuce na bolje i to iskljucivo vasim zaslugama. Takodje nacicete resenje za problem koji muci kako vas tako i vase ukucane.

Ribe

Drage ribe, ocekuju vas sasvim mirna dva dana. Bicete okupirani ljudima koji vas zaista vole kao i poslovima koji vam prijaju. Naredne dane sto vise provedite u svom domu sa svojim najmilijima. To ce vam zaista prijati.

Seiten: 1 2