Pred blagdane unesite OVE stvari u kuću i sreća će pokucati na vaša vrata!

Pred blagdane unesite OVE stvari u kuću i sreća će pokucati na vaša vrata!

5 Decembra, 2019 Off By luca

Pravo je vrijeme da stvorimo dobru energiju u domu!

Kada područje novca ima pravu energiju, vaša kuća ili ured su u stanju privući i zadržati energiju bogatstva i novca. Ovo će se definitivno odraziti u vašem životu, zato se potrudite da primjenjujete savjete koji slijede.

Feng shui element bogatstva je drvo, a znate da je drvo ojačano vodom, koja njeguje drvo i zemlju i koja daje čvrstu osnovu za rast.

Dekor vašeg doma ili ureda u području novca treba da izražava te elemente.

8 koraka kako dobro iskoristiti ove elemente u području novca:

1. Unesite zdrave, bujne zelene biljke, kao što su krasulasretni bambus i biljke koje pročišćavaju zrak, ili bilo koja biljka koja je snažna i koja će napredovati u skladu s prirodnim osvjetljenjem u toj zoni.

2. Karakteristika vode, ogledalo ili slika vode. Ako ste dovoljno maštoviti, možete instalirati i cijelu fontanu u zoni novca, to će biti sjajan feng shui. Ogledala su odlična za područje novca, a možete jednostavno objesiti sliku s prekrasnim slapom, jezerom i sl. Provjerite da je voda čista i da teče.

(Možda ste primijetili da sve više trgovina, čak i kod nas, postavlja ogledala tako da stvaraju odraz blagajne. Porijeklo toga nalazi se u Feng Shui teoriji. Ogledalo simbolički udvostručuje količinu novca koja ulazi u blagajnu i time donosi pozitivnu energiju koja privlači veće bogatstvo. Također u trgovinama, ogledala se koriste i da bi optički uvećala količinu robe na policama, što ima sličan učinak kao i ogledalo pored blagajne.)

3. Naglašavajte specifične oblike u ovom području. Svaki feng shui element je izražen u određenim oblicima, tako da možete doći do željene energije s oblicima kao što su: pravokutni (drvo), kvadratni (zemlja), valoviti (voda). To mogu biti uzorci, okviri za slike, tkanine ili tapete. Ovi oblici će donijeti dobru energiju u područje.

nastavak na sledeoj stranici…

Stranice: 1 2 3