PROMENE u odnosu koje su jasni ZNACI da je STRAST počela da se GASI!

PROMENE u odnosu koje su jasni ZNACI da je STRAST počela da se GASI!

Juli 11, 2019 Off By Jovana
  • Narvno da su promene protokom vremena sasvim normalne pojave u odnosu. Da odnos sam posebi ponekada može da zapadne u određenu krizu. Krizu koja je svakako premostiva i koja može da se zaboravi. Koja ne mora na odnos da ima jake i odlučujuće posledice. Naravno, ovde je jako bitno da oba para žele prbleme da prevaziđu. Tako da u tom slučaju stanje i sama situacija nije alarmantna. Ovde jako čestu ulogu igra današnji način života. Jako puno obazea i preopterećenost, nas dovode u situaciju da manje vodima računa. O tome kako se naš partner oseća i do kog je nivoa došla naša ljubav. Ovo svakako može da ima veoma jake posledice. Pre svega partner može da se oseti zapostavljeno. I samim tim dolazi do gašenja te unutražnje strasti i potrebe. Međutim, za ovaj problem svakako postoji rešenje ukoliko ga uočite na vreme. I ukoliko se tada istinski zajedničkim snagama potrudite da ga prevaziđete. U ovoj situaciji posle osvežavanja odnosa sve može postati dosta lepše i zanimljivije.

Znaci koji vam ukazuju na gašenje strasti veoma očigledni i često prisutni. Samo je bitno da ih znate blagovremeno uočiti i pristupiti im veoma ozbiljno. Tada dolazite do jasnog zaključka. Vreme je da u odnos unesete znatno više strasti, romantike i iskrenih osećanja i emocija.

Retko kada izlazite zajedno!

U zajedničke izlazke svakako da se ne računaju porodična okupljanja i odlazak na ručak. Ukoliko ste prestali u potpunosti da izlazite u noćni provod ili na piće sa društvom. Jasno vam govori da stvari među vama više nisu kao pre. Pre svega ovde je jasno da u vašem odnosu osećaj za romantiku i sama iznenađenja odavno nije prisutan. Pre svega to su idealni momenti da doživite bliskije i osećajnije trenutke. Zato je pravo vreme da budete realni i da zajedno osvežite vaš odnos nekim kvalitetnim izlaskom.

Ako želite da saznate još dosta zanimljivih detalja na ovu temu, pročitajte nastavak teksta na sledećoj strani…

Stranice: 1 2