Pronalaženje sreće kroz znak: Djevica – Prvo voli sebe, Škorpion – Predaj se svojoj strasti

Pronalaženje sreće kroz znak: Djevica – Prvo voli sebe, Škorpion – Predaj se svojoj strasti

Juli 10, 2018 Off By luca

Ovan: Znaj tko si

Ovan vlada našim licem, glavama, našim identitetom. Bez snažne svrhe ili identiteta u životu, Ovan ne može biti sretan. Vladar mu je planet Mars i on je prirodni vođa; on je borac, pobunjenik koji mijenja pravila.

Njemu je potreban cilj, svrha i potrebno mu je da razumije tko je. Smiri svoje misli … pogledaj duboko u sebe. Tiho se zapitaj – tko sam ja? I pričekaj da se slika pojavi.

Kad se usredotočiš na ono što želiš, zadrži vatru koja gori za tu želju i dobit ćeš željeno.

Bik: Jak osjećaj samopoštovanja

Bez snažnog osjećaja samopoštovanja, Bik ne može biti sretan. Vladar mu je planeta Venera, božica ljubavi i finih stvari u životu, piše Spiritual unite. Ona manifestira sve te stvari, uključujući i naše osobne financije.

Jednom kada Bik može jasno reći što mu je potrebno, on postaje jači i odmah dobiva ono što zaslužuje. On je pravi majstor manifestacije.

Ono što trebaš učiniti je zamisliti sliku onoga što želiš. Provjeri jesi li  usklađen sa svojim istinskim vrijednostima – i kao čarolijom, to će se ostvariti.

Blizanci: Komuniciraj slobodno

Blizanci koji se zbog nekog razloga ne mogu izraziti ne mogu biti sretni. Potrebna im je sloboda da izraze svoje osjećaje i emocije kroz najbolji mogući način: riječi. Riječi su Blizancima najbolji prijatelji.

Njihov vladar je Merkur: planet koji upravlja našim umom, našim mislima i svim oblicima komunikacije. Blizance čini talentiranim piscima, pjesnicima, glazbenicima i govornicima.

Tvoj dualistički, bogati um ima puno toga za reći, a svijet čeka da to čuje.

Rak: Dom je tamo gdje je srce

Rak bez sigurne i udobne ljuske, gdje on može biti ono što jest, ne može biti sretan. Dom koji zove svojim vlastitim; mjesto gdje se njegove emocije mogu slobodno razmjenjivati s ljudima koji ga okružuju (neposredna obitelj, supružnik ili djeca), koji ga razumiju, omogućit će mu da bude ono što on jest.

To je njegov temelj: Sretan dom. Stvori svoje svetište. Ti si najemocionalniji od svih znakova, jer tobom vlada Mjesec, koji kontrolira more i ocean. Odnos s majkom/ocem i pronalaženje mira je karmički zadatak koji treba odraditi.

Ako postoje stvari koje treba izreći, sada je vrijeme da ih kažeš.

Lav: Izrazi se hrabro

Lav bez ponosa, možda neće biti sretan. Ponos ima svrhu. Lavom vlada Sunce i on uvijek mora biti okružen svojom publikom, mora biti središte pažnje.

Sunce je svjetlo koje jarko svijetli kroz naše srce i mi svi, a Lavovi posebno moraju otkriti što je to što vole kroz kreativno samoizražavanje. To se obično vrti oko prevladavanja nekog straha.

Riješi se svojih nesigurnosti. Čini ono što voliš i čini to s milošću i strašću. Ti si zvijezda.. vrijeme je da sjajiš.

Nastavak na sledecoj  strani…

Seiten: 1 2 3