Ovo su KOBNE GRESKE koje SVI PRAVIMO pa nam bude SRCE SLOMLJENO!

Ovo su KOBNE GRESKE koje SVI PRAVIMO pa nam bude SRCE SLOMLJENO!

April 12, 2019 Off By Jovana

Kada se upustite u emotivni odnos sa osobom koju poznajte veoma kratko jedna stvar je jako bitna. To je upravo činjenica da morate dosta da se raspitate o njegovoj prošlost. Šta je radio i kakvo ljubavno iskustvo ima. Da li postoje stvari koje je pokušao da sakrije od vas. Zašto vi ne znate pojave koje su jako bitno njemu u životu. Takođe, morate da znate da određene pojave iz prošlosti vašeg partnera mogu da imaju negativne efekte na vezu. Ukoliko zaista želite da vašu vezu održite morate dosta da se potrudite. Janso je da ljubav sve može da prevaziđe, samo ukoliko to i vi zaista želite. Preduslov za sve jeste iskren i otvoren razgovor.

Finansijska nestabilnosti i nesiguran posao

Ovo je svakako razlog koji mnoge odnose dovodi u stanje nestabilnosti. Ukoliko vaš partner ima dugove ili nema siguran posao to vam govori samo jedno. Da vi morate da ga usmerite. Morate da mu stavite do znanja da je neophodno da se zajedno borite. Na osnovu ovakvog stanja sigurno ne možete da imate perspektivnu budućnost. Šta ukoliko se odlučite na zajednički život. Ovo će imati katastrofalne posledice. Uvek pre nekih velikih odluka dobro razmislite. Da li ste sigurni da vaš partner može da se promene? Da li može da bude odlučna i odgovorna osoba?

Sklonost ka prevarama

Još dosta pre rečeno je da onaj ko jednom prevari prevariće i drugi put. Ukoliko pored sebe imate osobu koja je u vezama varala, jako su male šanse da se tovama ne desi. Takav partner jeste sklon izdaji i neverstvu tokom čitavog života. Jasno vam je da upuštanjem u vezu sa takvom osobom, sebe u samom startu dovodite u nezavisnu situaciju.

Ako želite da saznate još dosta zanimljivih detalja na ovu temu, pročitajte nastavak teksta na sledećoj strani…

Stranice: 1 2