Prvi  pun mesec u ovoj godini – evo kakve posledice ostavlja…

Prvi pun mesec u ovoj godini – evo kakve posledice ostavlja…

Januar 18, 2022 Aus Von dea

Saznajte u nastavku teksta kakve je posledice ostavio prvi pun mesec u ovoj godini…

 

 OVAN

Kada ste vi u pitanju znajte da nema sumnje da  nece biti posledica i vecih promena u vasem zivotu. To je ono sto moramo da kazemo.  Bitno je da imate na umu to koliko vredite i da se vise posvetite sebi. U tom slucaju cete biti iskreno srecni.

 

 BIK

Posledice punog meseca se mogu osetiti  u vasem zivotu. Time sto cete biti osetljiviji i emotivniji nego inace. Moguce je da ce doci  do toga da  se osetite usamljeno i da vise zelite  da imate nekog ko vas prati kroz zivot.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 BLIZANCI

Posledice punog meseca se  mogu odraziti na vas znak time sto cete  imati  jaci osecaj ljubomore. Pa cak i posesivnosti. Zelecete vise od svega da imate nekog na koga mozete da se oslonite. To je lako reci, ali ne i uciniti.

 RAK

Ono sto moramo da kazemo jeste da bi ste trebali vise da mislite na sebe. Osoba ste koja ima divno srce i uvek vise zelite da usrecite druge. Shodno tome,sada bi trebalo da se vise fokusirate na svoje  zelje.

 

 LAV

Nista vam se posebno nece desiti u danima pred nama. Vi morate da shvatite da se trebate vise posvetiti sebi. Imate niz obaveza ali usled svega toga vi nemate vremena da se posvetite licno svojim zeljama.

 

 DEVICA

Moramo da kazemo da je vazno da ne odustajete od onog sto zelite. To je jako vazno da kazemo.

Osoba ste koja zna da cuva ono sto ima. Neke se zelje ostvaruju iako toga niste svesni.

Nastavak na sledecoj  strani…

Seiten: 1 2