Prvi vikend u oktobru:Evo kome ce biti prosto caroban kada je u pitanju ljubav!

Prvi vikend u oktobru:Evo kome ce biti prosto caroban kada je u pitanju ljubav!

September 29, 2022 Aus Von dea

 Pocinje jos jedan mesec! I evo prilike da saznate sta vam donose prva dva dana!

 

 OVAN

Tokom ovog vikenda vi cete imati vremena za sebe. Moze se reci da ce vam se konacno pruziti sansa da uzivate i da se posvetite sebi. Posle niza suza i razocarenja cete konacno moci da kazete da ste dobili ono sto ste zeleli.

 

 BIK

Vrlo je vazno da kazemo da su pred vama dani kada nista nece biti nemoguce. Vi cete imati zaista mnogo srece tokom naredna dva dana.Vise je nego moguce da cete dobiti ono sto vase srce iskreno zeli.

 

BLIZANCI

Moramo da kazemo da psotoji neko ko je spreman da vam svoje emocije dokaze i pokaze. Ali, vi ni u kom slucaju ne smete da date nikome laznu nadu. Ako vam do nekoga nije stalo onda budite fer i to i recite.

 

RAK

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Iz dana u dan vam je jasno da osoba za koju se borite nije ona prava. Nemojte gubiti svoje vreme na nekoga ko samo dobro glumi.

 

LAV

Tokom ovog vikenda cete imati priliku da posle duzeg perioda vidite osobu do koje vam je stalo. I to je ono sto moramo reci. Samo nemojte odustajati od onog sto naumite i znajte da ce sve doci na svoje brze nego sto mislite.

 

 DEVICA

Konacno cete moci da kazete da postoji neko ko vas iznad svega voli. Neko ko je spreman da vam na delu dokaze i pokaze svoje emocije. Moramo reci da nista nije nemoguce kada je ovaj vikend u pitanju.

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2