PUN MESEC u RAKU 22.decembra: Na OVOG ce zodijaka imati NAJVECI UTICAJ!

PUN MESEC u RAKU 22.decembra: Na OVOG ce zodijaka imati NAJVECI UTICAJ!

Dezember 19, 2018 Aus Von luca

Drage vodolije,u narednim danima  treba da  budete pazljivije nego  inace.

Pre svega treba da se zapitate sta je ono sto zelite, ali isto tako da ne dozvolite  sebi da udjete u vezu sa nekim prema kome nemate jake emocije,a velike su sanse da ce do toga doci zato sto cete se prosto osetiti usamljeno i bice vam to potrebno.

Moramo da dodamo da  je ovo period kada  bi ste mogli biti usamljeniji nego inace,ali istovremeno i naivniji mada vi niste osoba koja se moze smatrati i nazvati naivnom.Zapravo je prava istina da ste vi osoba koja ce tokom narednih dana,a narocito za vreme punog meseca u znaku raka imati potrebu da resi sve probleme koje trenutno ima,a to je u ovom slucaju itekako greska.

Nas je savet da u danima koji su pred vama pustite da se stvari odvijaju svojim tokom.Upravo je to ono najbolje sto mozete da uradite, i nemojte nista  forsirati.

Tokom punog meseca u znaku raka mogu da uticu  narocito na vodolije koje su u vezi. Moze vrlo lako da dodje do toga da pozelite da vasa veza predje na drugi stepen jer nema sumnje u to da iskreno volite ali je poenta u tome sta oseca vas partner.Nije sve onako kako se cini,ali sacekajte barem jos nekoliko dana pre nego mu kazete sta je ono sto zelite.

Ne kazemo da cete u ovom periodu imati samo ruznih situacija jer naravno da nije tako ali jeste   nas iskreni savet da pazite sta radite,da pazite kome verujete i kome svoje srce poklanjate.Ovo nikako nije  period kada bi ste trebali da udjete u novu vezu, i ako imate nekog kraj sebe sa kojom ste u fazi ulaska u romansu sacekajte da prodje ovaj period kako ne bi doslo do razocarenja.

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2