Puni Mjesec u Ribama 14.09. – Vaga se zaljubljuje u osobu koja joj sudbinski pripada, Škorpion u čudnim situacijama!

Puni Mjesec u Ribama 14.09. – Vaga se zaljubljuje u osobu koja joj sudbinski pripada, Škorpion u čudnim situacijama!

11 Septembra, 2019 Off By luca

Ovaj Puni Mjesec u Ribama, 14.09 u 06:33, u konjukciji s Neptunom i u opoziciji s Marsom i Suncem iz Djevice, dovest će mnoge do nervoze, zablokirane intuicije, nesigurnosti i bježanja od stvarnosti. Venera i Merkur ulaze u Vagu pa trebate biti oprezni da se ne uvučete u emocionalnu priču iza koje stoji manipulacija. Ovaj Mjesec će potaknuti mnoge na suosjećanje i humanost, dok bi osjetljivi i povodljivi pojedinci trebali biti na oprezu od raznih vrsta poroka.

Ovaj Puni Mjesec u konjukciji s Neptunom i u opoziciji s Marsom i Suncem iz Djevice dovest će mnoge do nervoze, zablokirane intuicije, nesigurnosti, bježanja od stvarnosti, alergija, zaraznih bolesti i mnogih drugih stvari koje još uvijek ovise o vašim osobnim planetima i aspektima unutar horoskopa.

S druge strane, povoljan aspekt s Plutonom iz Jarca može nam pružiti kreativni talent i sposobnost uvjeravanja.

Tijekom Punog Mjeseca, Venera i Merkur napuštaju znak Djevice i ulaze u Vagu, pa biste trebali biti oprezni da se ne uvučete u emocionalnu priču iza koje stoji imanipulacija. Neki će znakovi biti boležljivi, a mnogi će biti vrlo suosjećajni za ljude koji su nemoćni i imaju težak život.

Ovaj Puni Mjesec trebao bi potaknuti mnoge ljude na suosjećanje i humanost, dok bi pojedinci trebali biti na oprezu od poroka i truditi se obuzdati povodljivu prirodu.

Ovan

Vama se Puni Mjesec događa u vašoj dvanaestoj kući zaduženoj za duhovnost, zdravlje, psihu, pa se tu događaju stvari. Vaš će planet Mars biti u Djevici cijeli mjesec, gdje pokreće poslovne, svakodnevne aktivnosti. Dobra energija sa sobom nosi i dobro zdravlje, uz podršku Marsa. Merkur i Venera se kreću u vašem partnerskom polju što vam donosi lijepo partnerstvo.

Bik

Vama se Puni Mjesec događa u vašem jedanaestom polju koje je polje planova, prijatelja, očekivanja, želja koje će se ovog mjeseca usredotočiti na te aspekte života. Mnogi Bikovi sada imaju lijepa događanja u ljubavi i sa svojom djecom i nakon što Merkur i Venera uđu u vaše šesto polje, mogli bi imati neke prilično dobre aspekte u vezi sa svakodnevnim radnim situacijama i sa zdravljem.

Blizanci

Vama se Pun Mjesec događa u vašem desetom polju, koje je povezano s jednim roditeljem, karijerom, šefovima i nadređenima, tako da biste trebali voditi računa o tim životnim aspektima. Mnogi Blizanci mogu imati vrlo lijepe životne aspekte kada su u pitanju djeca, ljubav, planovi, pokloni i sve lijepo što se manifestira tijekom mjeseca.

Rak

Vama se Puni Mjesec događa u vašem devetom polju koje je polje dugih putovanja, znanja, spoznaje, učenja, tako da će se promjene dogoditi u tom smjeru, dok će s druge strane Mars iz trećeg polja htjeti raspravljati o svemu. Oprez u prometu i kod svađe s rodbinom i susjedima. Merkur i Venera ulaze u Vagu, vaše prirodno četvrto polje tako da može doći do sukoba i rasprava u kući i obitelji.

nastavak na sledecoj stranici….

Stranice: 1 2 3