RAJSKA PTICA JE SIMBOL LEPOTE, LJUBAVI I NADE! Izaberi jednu ”RAJSKU PTICU” i ona ti otkriva kada dolazi tvoje vreme UZIVANJA  u LJUBAVNOJ SRECI!

RAJSKA PTICA JE SIMBOL LEPOTE, LJUBAVI I NADE! Izaberi jednu ”RAJSKU PTICU” i ona ti otkriva kada dolazi tvoje vreme UZIVANJA u LJUBAVNOJ SRECI!

18 Juna, 2018 Off By Pleomax993

Rajska ptica vazi za jednu od najlepsih ptica na svetu, rajska pticaj e takodje simbol lepote, ljubavi i nade, a pogotovu rajska ptica simbolizuje ljubav i sve ono sto ljubav donosi…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

RAJSKA PTICA A.

 

Za vas je ljubav nesto sto je neprocenjivo, vama je ljubav veoma vazna, vi se borite za ljubavni uspeh, vi ste osoba koja veruje u ljubavnu srecu, verujete da ce vam to vreme doci, ali to vreme nikako da vam dodje, nikako da vam dodje vreme uzivanja u ljubavnoj sreci.

Rajska ptica vam otkriva kada vam dolazi vreme uzivanja u ljubavnoj sreci:

”Mnogo vec vremena cekate da se pojavi osoba u vasem zivotu sa kojom cete uzivati u velikoj sreci, ali na vasu veliku radost to necete morati jos dugo da cekate, to vam uskoro sledi, vama predstoji upoznavanje osobe sa kojom cete uzivati u velikoj sreci vec na samom pocetku leta, ubrzo zatim ce te sa tom osobom zapoceti vezu, a na planu te  veze cete uzivati u sreci, dakle vama veoma ubrzo predstoji vreme uzivanja u ljubavnoj sreci”.

Rajska ptica otkriva da cete uskoro, vec na pocetku leta, upoznati osobu sa kojom cete zapoceti novu vezu i sa kojom cete uzivati u ljubavnoj sreci, dakle vama vreme uzivanja u ljubavnoj sreci veoma ubrzo dolazi, to vam otkriva ova ”rajska ptica”.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3