RAJSKA PTICA TI DONOSI DIVNE VESTI! Izaberi jednu ”RAJSKU PTICU” i ona ti otkriva na koji nacin ces biti NAGRADJEN za tvoju dobrotu i za tvoju PLEMENITOST!

RAJSKA PTICA TI DONOSI DIVNE VESTI! Izaberi jednu ”RAJSKU PTICU” i ona ti otkriva na koji nacin ces biti NAGRADJEN za tvoju dobrotu i za tvoju PLEMENITOST!

19 Juna, 2018 Off By Pleomax993

Pre ili kasnije svakome od nas bude vraceno onako kako smo i zasluzili, a one osobe koje oduvek pokazuju dobrotu se mogu nadati samo velikoj sreci, a upravo za takve osobe ”rajska ptica” ima divne vesti…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

RAJSKA PTICA A.

 

Vasa dobrota je nesto sto ste oduvek pokazivali, vi ste osoba koja je vaspitana da oduvek poklanja i pokazuje dobrotu, a osobe poput vas zaista zasluzuju da budu nagradjene, vi zaista zasluzujete da budete nagradjeni zbog vase dobrote.

Rajska ptica vam donosi divne vesti, ona vam otkriva na koji nacin cete biti nagradjeni za vasu dobrotu :

”Vi cete biti nagradjeni za vasu dobrotu sa velikom ljubavnom srecom, vama je potrebna ljubavna sreca u zivotu, a upravo cete  biti nagradjeni sa velikom ljubavnom srecom, vi ste mnogo dobrote oduvek pokazivali pa upravo zbog toga zasluzujete nagradu, a vama ce nagradu upravo predstavljati velika ljubavna sreca, na planu vase  veze cete imati mnogo ljubavi, a vi cete moci da uzivate u velikoj ljubavnoj sreci koja ce vas okruzivati”.

Rajska ptica vam otkriva da cete za vasu dobrotu biti nagradjeni velikom ljubavnom srecom, rajska ptica vam otkriva da cete uzivati u velikoj ljubavi na planu vase veze, upravo vam takve divne vesti donosi ova rajska ptica, upravo vam to otrkiva.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3