RAK: Budite FOKUSIRANI na stvari koje vas ISPUNJAVAJU! STRELAC: Ne odustajte od svojih SNOVA!

VAGA

Osećate da se nalazite u veoma neprijatnim, a samim tim i nestabilnim ljubavnim fazama. Da su to svakako faze u kojima se ne pronalazite. I da su to stvari zbog kojih biste mogli da imate određene probleme. Pa shodno svemu tome jako je bitno da dobro razmislite o svemu.

ŠKORPIJA

Ovo je vreme u kojem treba da pokažete malo više uzdržanosti i diskrenostosti. Jer samo na taj način bićete u mogućnosti da osetite pravo stanje. I da u odnosu na sve to znate kakve su emocije u pitanju.

STRELAC

Osobe u ovom znaku zodijaka jako je bitno da znate koliko vredite. Da budete i više nego istrajna i uporna osoba. Ukoliko istinski želite da ostvarite sve svoje ciljeve. I da samim tim dosegnete svoje snove.

JARAC

Osećate se i više nego voljeno i ispunjeno. Imate jasan osećaj da vas partner voli i poštuje. Pa shodno svemu tome bitno je da pokažete svoje namere i svoja osećanja.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

VODOLIJA

Važno je da na pravi način naučite da kontrolišete svoje ljubavne faze. I da u svemu tome ljubomoru svedete na minimalnu meru.

RIBE

Delujete i više nego nameto i uznemireno. Pa shodno tome podelite sa emotivnim partnerom sve ljubavne dileme i probleme koji vas muče.