Rak će naučiti važnu lekciju, Blizancima je ljubav na ispitu.

Rak će naučiti važnu lekciju, Blizancima je ljubav na ispitu.

Mai 2, 2024 Off By luca

Ovan

Ovo je jako zanimljiv dan jer ćete moći da razgovarate sa partnerom o onome što vas muči već nekoliko dana. Nemojte dozvoliti da vas drugi kopiraju ili da koriste vaše ideje jer je važno da naučite da poštujete svoja pravila. Problemi sa spavanjem.

Bik

Početak dana je veoma interesantan i aktivan jer ćete biti posvećeni i okrenuti drugima. Vi generalno ne volite promene ali tokom ovog dana ćete imati poziv od strane drugih osoba da se menjate ili da se prilagođavate što može biti veoma korisno za vaše emocije.

Blizanci

Retro Merkur stvara vam osećaj napetosti u svim odnosima, kako na poslovnom, tako i na ljubavnom planu. Važno je da postignete stabilnost na poslu, a posebno da realno sagledate situaciju. Ljubav je na velikom ispitu.

Rak

Do kraja dana vodite računa o tome koliko i kako postupate sa ljudima sa kojima ste emotivno bliski posebno kada se radi o članovima porodice. Nije sve u novcu i nije sve u tome da neko dobro zarađuje, potrebno je da i vi naučite tu lekciju u životu ovih dana.

Lav

U narednom periodu bićete veoma dobro raspoloženi i organizovani da postignete mnogo toga po pitanju posla i poslovnih aktivnosti. Nije sve onako kako izgleda kada je reč o partneru i njegovom mišljenju. Sve je do vas i vaših odluka.

 

Devica

U narednom periodu bićete pod velikim pritiskom zbog poslovnih planova koji ne idu kako bi trebalo. Uvek je važno biti u miru sa sobom bez obzira na to što se dešava oko vas. Sve će na kraju biti dobro po vas, pa manje brinite.

 Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2