RAK – horoskop do kraja novembra!

Rak - horoskop do kraja novembra

Rak – horoskop do kraja novembra u svim segmentima zivota!

LJUBAV

Rak – Slobodne rakove čeka veoma komplikovan i buran period. Bez mnogo razmišljanja upuštaćete se u emotivne odnose sa osobama koje relativno malo poznajete. Te veze neće imati perspektivu i trajaće samo nekoliko dana. Ne dozvolite sebi da ostanete povređeni i zatečeni ponašanjem osobe koju u suštini i ne poznajete. Zato dosta više pokušajte da upoznate osobu koju puštate u vaš život. Savetujemo vam da ovaj period savakako ne koristite za otpočinjanje emotivnih veza, ovo nije pravo vreme za takve odnose.

Možete sebi dati oduška i zabaviti se sa osobo koju poznajete već duže vreme ili sa kojom ste već bili u vezi. To će vam svakako prijati i dati vam energije za dalje korake. Postoji velika vrovatnoća da vam se svidi odoba koja je dosta starija od vas ili koja je u bračnoj zajednici. Tako da obratite dosta više pažnje na detalje kada se raspitujete o osobama koje želite da pustite u svoje okruženje. Ne dozvolite da svesno patite i budete povređeni.

 

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

Znatno je drugačija situacija ukoliko pored sebe imate emotivnog partnera. Ovo je mesec u kome će ljubav cvetati i odisati na svakom koraku. Prepustite se i uživajte. Ne ograničavajte se ni zbog čega. Neka vas vodi vaš emotivni partner. Romantičnih noći biće više nego ikada do sada. Podrška, poštovanje i poverenje su na prvom mestu, izgradili ste dobru komunikaciju i razumevanju, pa i u slučaju da vam se desi neki nesporazum, zajedno ćete to vrlo lako i brzo rešiti i prevazići. Postoji velika verovatnoća da krajtem meseca otputujete na romantično putovanje u egzotičnu destinaciju. Tu ćete i više nego dokazati i pokazati svoju ljubav i posle toga veza će vam biti na samom vrhu, čvršća i jača nego ikada do sada.

Nastavak na sledecoj stranici…