Rak i Skorpija: Ne vole recima nego srcem – Kod njih su dela ispred reci!

Rak i Skorpija: Ne vole recima nego srcem – Kod njih su dela ispred reci!

April 17, 2019 Off By Pleomax993

Veliki emotivci, na njihovom licu su uvek prisutne emocije. Pripadnici znaka raka i skorpije su veoma osecajni ljudi, a oni upravo zbog osecanja svim ljudima zele srecu. Ipak, oni si pre svega posebni po tome sto svaku osobu mogu usreciti. Njihovo srce je puno ljubavi i oni svoju ljubav tako nesebicno poklanjaju…

 

RAK

Da je drugaciji, ne bi valjao. Rak je covek koji je upravo takav kakav jeste skoro pa savrsen. Upravo je rak covek koji podseca na neka prosla, a mnogo srecnija vremena. A on je isto tako covek koji vraca veru u dobrotu i u dobre ljude.

Sebicnost kod njega ne postoji, on je nikada ne pokazuje. Ne misli rak nikada na sebe nego uvek misli na druge ljude. Rak je najvise poseban zbog svoje sposobnosti da usreci, i upravo je to ono sto one osobe koje ga imaju kraj sebe najvise postuju i cene. Raku je veoma tesko da zavoli neku osobu. Njegovo srce je ”zakljucano” i zbog toga je se tesko izboriti za njegovu ljubav, ali kada on nekoga zavoli onda njegova ljubav traje vecno.

Nikada rak voljenim osobama ne pokusava dokazati ljubav sa recima. Njemu reci nista ne znace, on svoju ljubav dokazuje samo sa brojnim delima i to se sigurno kod njega nece promeniti. Rak je covek koga kroz zivot vodi njegovo veliko srce. On nikada nije voleo recima nego je oduvek voleo samo srcem.

Svaki covek koji ga ima kraj sebe u velikoj sreci uziva. Rak je prosto resen da svakoj voljenoj osobi omoguci srecu, a on uvek i uspe u svojoj nameri. Tuga sa rakom nikada nece biti moguca.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2