RAK ima jednu SLABU TAČKU! Saznaj koja je…

OVO SU ŽENE KOJIMA JE PORODICA NAJBITNIJA U ŽIVOTU, I SPREMNE SU NA SVE ZBOG SVOJE PORODICE

Žene koje su rođene u ovom horoskospkom znaku su žene koje zaista svoju porodicu stavljaju na prvo mesto. Jednostavno niko i ništa im ne može biti preči od njihovih najmilijih, i to će uvek i dokazati. Svetinja je porodica za njih i ne postoji situacija ili stvar na koju one neće biti spremne zbog svoje porodice. U tim momentima nikada ne razmišlajju o posledice jer im nisu ni najmanje bitne.

Ovo su žene koje će uvek i staviti svoju pordoci i ispred sebe. Uvek su za to da vode stabilan porodičan život i najbitnije im je samo da je porodica na okupu. Za njih je to apsolutno najveće zadovoljstvo i nešto što ih čini najsrećnijim. Porodica je zaista njihova slaba tačka.

UVEK SU TU ZA SVAKOG SVOG PRIJATELJE, MAKSIMALNO ODANI I LOJALNI PRIJATELJI

Žene koje su rođene u ovom horoskospkom znaku su žene koje su izuetni prijatleji u svakom smilu te reči. Jednostavno lojalnost je nešto što je njihova jača strana. U svakom momentu su tu za svakog svog prijatelja i nikada ih ne bi ostavile na cedilu.

ŽENA KOJA IMAJU JAKU VOLJU ZA SVOJE CILJEVE KOJE SEBI ZACRTA, NE PATI AKO IH NE OSTVARI, JER NE UVEK DA SVOJ MAKSIMUM

Ovo je žena koja uvek neki cilj kojem teži u životu. Zaista one su te koje imaju u svakom momentu nešto čemu teže. Takođe pored toga one će se maksimalno potruditi da ostvare to što žele. I zaista u svakom momentu će dati sve od sebe da ostvare. Takođe pored toga, one su te koje neće patiti kada bilo šta se desi pa da ne mogu da ostvare. Jednostavno ni u jednom momentu od strane njih nećete osetiti da patetišu za tako te stvari. Jer kod njih ključnu ulogu imaju emocije i samo zbog toga i mogu da pate.

Nastavak teksta na sledećoj strani…