RAK kada  ZAVOLI  ISKLJUCI RAZUM, pa nije ni cudo sto posle SILNO PATI!

RAK kada ZAVOLI ISKLJUCI RAZUM, pa nije ni cudo sto posle SILNO PATI!

23 Januara, 2020 Off By DEA

RAK

On je nezan,on je osecajan, on je pravi emotivac.

On je  znak koji ce vas voleti iskreno i koji ce vam biti tu   i biti vas oslonac i vase rame za  plakanje.

Jarac je   neko kome bas nikad nece pasti na pamet da  igra prljavo i ne postoji nijedna  sansa   da vam naudi. Niti da vam pozeli nesto lose pa cak ni ako ste vi njemu napravili pakao od zivota.

To je zato sto je ovo  znak koji je iskren i znak koji ima divnu dusu.  Prosto ne zeli bas nikada  da se sveti pa cak ni   onima koji su mu naudili  kao niko na svetu.

Moramo da kazemo da je ovo primer  znaka koji ce vas voleti kao niko   na svetu ali koji ce isto tako ocekivati i da vi volite njega. To je  zato sto on    za ljubav daje sve sto ima i sto bas nikad ne odustaje od emocija.

Iskren je ali to ne znaci da ce vam uvek reci istinu. Zapravo,ako  zna da bi ta istina mogla nekome da naudi ili da nekog povredi  rak ce je radije precutati.Ili  ce se prosto posluziti belim  lazima zato sto  on ne zeli da ikome nanese bol.

Jako je nesebican i vrlo cesto se desava da    ucini  sve kako bi usrecio one koje voli. Pri tome nekad zaboravi na svoje zelje ili ih prosto zanemari. To je najbolji i najveci dokaz njegove dobrote ali i snage  ljubavi koju ovaj   znak nosi u svom srcu.

Nemojte misliti da mozete sa rakom kako vi   hocete   i zelite jer  to ni u kom slucaju nece biti tako.

On je dobar kao retko ko ali on nije budala koju bilo ko od vas moze da koristi  i da od njega pravi budalu.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2