RAK: Precizan MESEČNI HOROSKOP za OKTOBAR!

RAK: Precizan MESEČNI HOROSKOP za OKTOBAR!

Oktober 2, 2021 Aus Von Jovana

Posao:

Dragi Rakovi,
Sunce koje prolazi kroz vaš znak praviće 5. oktobra trigon sa Jupiterom. Doći će do izražaja vaša kreativnost. Što će vam omogućiti da se probijete i ostvarite napredak u razvoju aktuelnih projekata. Ispoljićete autoritet i rukovodeće sposobnosti. Što će učvrstiti vaše poslovne odnose, a uspeh ćete postići u oblastima zabave, estrade i ugostiteljstva.

Opozicija Merkura sa Marsom će se nepovoljno odraziti na vaše finansije. Izbegavajte ishitrene poteze na polju novca. Zbog neizmirenih dugovanja dolazićete u napete i neprijatne situacije sa poslovnim partnerima i saradnicima. Potrebno je da se potrudite da postignete kompromis i dogovor. 10. oktobra Venera ulazi u znak Device i vaše polje komunikacije.

Kako je Venera u padu u Devici, moraćete da uložite više truda u poslovne pregovore. Da se posvetite detaljima kada bilo šta dogovarate. 12. oktobra Sunce pravi opoziciju sa Plutonom.

Što će dovesti do komplikacija u odnosima sa poslovnim partnerima. Moglo bi da dođe i do raskida jedne saradnje, a to će vam naneti gubitke. Potrudite se da učvrstite odnose sa dugogodišnjim partnerima.
Venera će 22. oktobra praviti trigon sa Jupiterom. Iskoristite pogodnosti koje će vam se pružiti na polju novca. Isplatiće vam se ulazak u rizik ali samo ako je u razumnoj meri. Imaćete dobar osećaj za investicije.

Obratite više pažnje na odnose sa saradnicima jer ćete na tom polju imati neočekivane teškoće. 26. oktobra će Merkur krenuti retogradno u vašem polju novca. Što vam signalizira da je vreme da se posvetite rešavanju zaostalih dugovanja i drugih nerešenih finansijskih pitanja. 27. oktobra će Sunce praviti opoziciju sa Marsom koji vlada vašim poljem posla i karijere. Kako je Mars retrogradan i prolazi kroz vaše polje platnog prometa, to će ukazati na slabiji obrt novca i naglašava još veću opreznost u finansijskim transakcijama.

Nezaposleni Rakovi će imati više sreće u nalaženju privremenih i sezonskih poslova. Najviše mogućnosti za zaposlenje ćete imati u oblastima ugostiteljstva.

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2