RAK: Precizan MESEČNI HOROSKOP za OKTOBAR!

RAK: Precizan MESEČNI HOROSKOP za OKTOBAR!

Oktober 2, 2021 Aus Von Jovana

Ljubav:

Ako ste u vezi:

U prvoj polovini oktobra Venera će praviti kvadrat sa Saturnom koji se nalazi u vašem polju braka i partnerstva. Osećaćete pojačano nezadovoljstvo u odnosu sa partnerom, što će vas navesti da se potrudite da nešto promenite. Na prvom mestu će biti neophodno da se posvetite onome što ste duže vremena zapostavljali u vašem odnosu. Tako ćete rešiti neslaganja.
Druga polovina oktobra vam donosi mogućnost da se bolje razumete sa partnerom u onim oblastima zajedničkog života gde ste ranije nailazili na teškoće. To će uneti neophodna poboljšanja u vašu vezu i otkriće vam nešto novo što će dovesti do više topline i nežnosti u međusobnom ophođenju. Zajedničko putovanje bi vam prijalo u trećoj dekadi meseca.

Ako ste slobodni:

Bićete nezadovoljni kvalitetom vašeg emotivnog života na početku meseca. Izlasci vas neće više privlačiti kao ranije jer će vam se sve vrteti u mestu i postaće vam dosadno. Neke osobe iz vašeg okruženja će vas iritirati i može se dogoditi da prekinete površan odnos koji ste započeli prošlog meseca. U trećoj dekadi oktobra ćete upoznati osobu koja će vas privući i koja će se zainteresovati za vas. To će biti neko ko je pomalo povučen, pa će vam biti potrebno više strpljenja.
Nešto stariji Rakovi će preko zajedničkog prijatelja upoznati osobu koja će im delovati prijemčivo za druženje. Zajedniči izlasci će vam omogućiti da se bolje upoznate ali nećete ni vi ni druga osoba biti odmah spremni za ulazak u vezu.

 

Zdravlje:

Izbegavajte boravak na jakom suncu i izlazite napolje samo rano ujutro ili kasnije popodne kada je svežije. Moguće su smetnje sa krvnim pritiskom i kardiovaskularne tegobe. Reagovaćete na nagle promene vremena. Potrebno vam je više odmora. U drugoj polovini oktobra imaćete bolji imunitet. Mesta gde ima više čistog vazduha vam odgovaraju za odmor.
Konzumirajte više zelenog povrća, posebno onog koje sadrži više vitamina i minerala. To su spanać, kelj, keleraba i špargla. Potrebno vam je više vitamina A i vitamina C, kalijuma i kalcijuma. Umanjite unos kafe, belog hleba, alkoholnih pića i torti. Melko i melčni proizvodi, riba i juneće meso mogu da vam se nađu na jelovniku ali umereno.

 

Seiten: 1 2