Rak uvek vodjen srcem i emocijama , zato i cesto bude povredjen!

Rak uvek vodjen srcem i emocijama , zato i cesto bude povredjen!

September 18, 2022 Aus Von luca

Rak je veoma emotivna osoba. On je covek koji se vodi srcem, i cesto bude povredjen iz tog razloga. Njega povrede oni koji ne znaju iskreno da vole.

Da bi se neki ljudu upoznali potrebni su meseci, pa cak i godine. Ali da bi se on upoznao zapravo su dovoljni trenuci. Dobrota je nesto sto se kod njega u svakom trenutku moze primtiti. Ona se moze primetiti kako u njegovim ocima, tako i u njegovim brojnim delima…

Bez i malo preterivanja se moze reci da bi njegov zivot bio mnogo lepsi i bolji samo kada bi poceo da misli na sebe. On bi sigurno uzivao u onoj velikoj sreci samo kada bi vodio racuna o sopstvenoj sreci. Medjutim, svaki covek koji poznaje raka zapravo zna koliko je kod njega velikodusnost snazno izrazena. Svaki covek koji ga poznaje zna da je on spreman da podeli svaki razlog za srecu sa drugim ljudima.

Naravno da je raka mnogo kostalo to sto nije umeo da misli na sebe. Naravno da je zbog toga jako mnogo razloga za tugu imao u zivotu. Medjutim, on se zaista ne kaje ni zbog cega. On zna da je oduvek cinio plemenita dela i zbog toga on nema problem uvece da zaspi.

 

Pridruži se u našu GRUPU ako si RAK, i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Nikada rak nije previse cenio materijalne stvari. Njemu do njih aposlutno nikada nije bilo previse stalo. Rak je oduvek umeo da ceni samo one stvari koje se ne mogu kupiti novcem. Nije raku nikada bio cilj da se izbori za neku ogromnu kolicinu novca nego je njemu oduvek bio cilj da se izbori za one stvari koje na sebi nemaju cenu.

Ljudski kvaliteti su uvek prisutni kod raka. On je covek koji pokazuje kako svoju veliku dobrotu, tako i neverovatno postenje. Rak zaista cini samo dela koja mu sluze na cast i on se bas zbog toga ponosi sa svojim delima.

Nije potrebno previse vremena kako bi neka osoba zavolela raka. Njega je zapravo lako zavoleti. A one osobe koje uspeju da se izbore za njegovo poverenje zapravo zele da on bude uz njih zauvek.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2