RAZUM je odavno shvatio da NE VREDI,ali SRCE TE i DALJE NE PUSTA!

RAZUM je odavno shvatio da NE VREDI,ali SRCE TE i DALJE NE PUSTA!

9 Oktobra, 2019 Off By DEA

Moje emocije prema tebi nista ne moze da unisti.

Nije ih cak ni vreme izbrisalo. Jer te  ova  zena i dan danas voli iskreno i nikad joj zapravo nije poslo za rukom da te zaboravi. Dala je sve od sebe ali kad nekog volis onako kako je ona  tebe volela shvatis da to zapravo nije moguce. Bio si i ostao sve sto sam  imala i sve do cega mi je biloo stalo.

Malo je reci da te volim. Ono sto ja osecam prema tebi je jace od ljubavi jer si bio i ostao smisao mog   zivota  i razlog mog postojanja. Ne mozes ni da zamislis koliko su jake moje emocije. Ne mozes ti to da  shvatis jer si oduvek i  zauvek voleo samo sebe. Samo su tvoje zelje bile bitne  i vazne i zato i jesam  otisla i zato ti i jesam okrenula ledja. Ali, to sto sam ih okrenula ne znaci da mi je poslo za rukom da  te zaboravim i da se pravim da se nije nista desilo.

Jedno je  nekom ledja okrenuti jer ti je jasno da te taj neko nikad nece voleti a nesto sasvim drugo je  u srcu sa tom osobom   zavrsiti.

Ja nisam nikad i nikad i necu  i to je najveca istina. Ti si moja ljubav, ma zapravo si ti mnogo vise od nje. Sve si ono   sto je ova zena zelela od zivota i sto vise  vremena prolazi sve  mi je jasnije da se  nikad nece desiti cudo pa da ja mogu da krenem dalje i da nekog volim kao sto sam tebe volela.

Ja zapravo nikad nisam uspela da  te zaboravim. Bas nikada i bas nikad i necu jer sam prosto resila da krenem dalje. Resila sam da  nekako u svom srcu rascistim sa tobom   iako to nikad nije bilo lako. Kako i bi?

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2