Recite DOSTA svemu što vam ne donosi dobrobit u život!

Recite DOSTA svemu što vam ne donosi dobrobit u život!

Juni 24, 2019 Off By luca

Hvala, Volim te i Oprosti imaju neizmjernu vrijednost. Ali i – Dosta! – ima svoju čar. Jednom kad kažete – Dosta! – lošim odnosima, ljudima koji vam crpe energiju, hrani koja vas uistinu ne hrani, poslu kojeg ne možete smisliti, odlukama koje donosite, a ne vode vas nikamo, kopanju po lošim stvarima iz prošlosti.

Ma dosta svemu što vam ne donosi dobrobit u život, otkriti ćete potpuno novu dimenziju stvarnosti!

Jednom kad to počnete raditi, spoznati ćete neizmjernu slobodu, zadovoljstvo i radost koje počinje vladati vašim životom. Taj osjećaj kada se riješite tereta i spoznaja da ste vi ti koji ste to odlučili je fantastična! Daje vam injekciju samopouzdanja koja se instantno ugrađuje u vašu samosvijest. Postajete jači na svim poljima, vaša energija raste i širi se, otvaraju se novi vidici…

Tada uistinu u praksi, a ne samo u teoriji pokazujete da počinjete voljeti sebe. Potpuno i iz temelja.

Jer znate da osoba koja voli sebe neće nepromišljeno uletjeti u dan i dozvoliti si da bude žrtva okolnosti. Neće si dozvoliti da je netko, ma bilo tko, taman to bio i član obitelji, iscrpljuje, omalovažava i verbalno ili čak fizički maltretira. I ruši njene snove i želje.

Osoba koja se voli, neće se trpati sa lošom hranom, biti rob posla i kriviti svih i sve za svoju situaciju. Osoba koja se voli neće pristati biti u vezi sa osobom koja je ne voli i ne poštuje.

Osoba koja uistinu voli sebe neće gledati loše vijesti u medijima, nego će umjesto toga pročitati stranicu dobre knjige, pogledati kakav inspirativni video ili opušteno sjediti u hladu i upijati mirise prirode.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2