RIBA : MESECNI  HOROSKOP za JUL: Prilika za FLERT bice na svakom koraku!

RIBA : MESECNI HOROSKOP za JUL: Prilika za FLERT bice na svakom koraku!

8 Jula, 2018 Off By luca

Posao:

Sunce pravi 5. jula trigon sa Jupiterom koji vlada vašim poljem posla i karijere, a koji prolazi kroz vaše polje putovanja. Prva dekada jula vam je zbog toga pogodna za odlazak na godišnji odmor i za putovanje u inostranstvo. U slučaju da ne planirate odmor u ovom mesecu, imaćete uspeha ako se bavite oblastima zabave, estrade i kreativnim delatnostima. Opozicija merkura sa Marsom vas upozorava da se čuvate spletki jer ćete biti na meti nedobronamernih osoba koje žele da vas glasinama koje će širiti kompromituju i dođu na vaše radno mesto. Imaćete napete odnose sa nadređenima. 10. jula će Venera ući u znak Device gde je slaba. Kako će Venera ujedno biti u vašem polju javnosti, budite pažljivi u javnim nastupima i obratite više pažnje poboljšanju odnosa sa poslovnim partnerima. Sunce će praviti opoziciju sa Plutonom što će se nepovoljno odraziti na vaše saradničke odnose. U slučaju raskida sa jednim saradnikom možete pretrpeti gubitke. Izbevagajte rizične poteze na finansijskom polju i ne ulazite u poslove u kojima nemate dovoljno iskustva.
Venera će 14. jula praviti trigon sa Saturnom, što će vam omogućiti da učvrstite saradničke odnose, kao i da ostvarite napredak u svim poslovima koji se obavljaju timski. 22. jula ća Venera praviti sekstil sa Jupiterom što će vam doneti mogućnost za napredak u karijeri, kao i za dobitke kroz javne nastupe i trgovinu inostranom robom. Ako se bavite turizmom imaćete bolju zaradu od očekivane. Opozicija Venere sa Neptunom 24. jula donosi vam teškoće u odnosima sa jednim poslovnim partnerom i mogli bi doći do raskida partnerstva. Merkur će 26. jula krenuti retrogradno. Bićete zaokupljeni nastojanjima da poboljšate vaše poslovne usluge i da rešavate zastoje na koje ćete nailaziti u tom delu posla.
Nezaposlene Ribe će pokazati veštinu u uslugama koje su vezane za lepotu i dizajn, što im može u tim oblastima dati priliku za novo zaposlenje.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Prva dekada jula će biti za vas stresna jer nećete uspeti da se složite sa voljenom osobom oko zajedničkih planova. Najviše nesuglasica možete imati ako planirate odlazak na zajedničko putovanje. Jedino je moguće da potražite zajednički prihvatljivo rešenje. Izbegavajte laži i skrivanje istine, kao i da vašem partneru bilo šta radite nekorektno iza leđa.
Uspećete da rešite nesuglasice i da vašu vezu dovedete u potreban sklad do sredine meseca. Imaćete više vremena za druženje sa zajedničkim prijateljima, kao i za razne druge društvene aktivnosti koje će vam ispuniti vreme. 26. jula će Merkur krenuti retrogradno. Biće potrebno da poradite na onome što duže vreme stvara nesklad u vašoj emotivnoj vezi.

Nastavak na sledecoj   strani…

Stranice: 1 2