RIBA,VAGA,STRELAC i VODOLIJA:   Najvece ISTINE o njima!

RIBA,VAGA,STRELAC i VODOLIJA: Najvece ISTINE o njima!

Dezember 28, 2018 Aus Von luca

RIBA

 Znak za koji svi kazu da je emotivan,sto naravno i jeste tacno.Ali njegova emotivnost nekad deluje kao stidljivost pa se misli da osoba rodjena u ovom znaku ne ume da se bori za ono do cega joj je stalo. To je velika greska.

 

Riba u ljubavi uvek ide na sigurno.To znaci da nece uci u vezu tek  da ne bi bila sama,jer ako do toga dodje onda je sigurna u svoja osecanja ali i osecanja voljene osobe.Moramo da kazemo da su ribe uvek verne.

 

Znaju da drze jezik za zubima.

Ovo je jedna od retkih osobina koju inace ima jako mali broj ljudi,ali ribe su medju njima.To znaci da su one u stanju da procene kada treba da cute i prosto znaju da cuvaju tajnu,bila ona njihova ili tudja.

 

VAGA

Za nju se kaze da je najlepsi znak u zodijaku,jer se inace najlepsi  ljudi radjaju u znaku vage.Ipak,mnogi ne znaju da ona nije samo najlepsa u fizickom smislu vec jednostavno vazi za nekog ko  je dobar covek i cija je pre svega dusa jako lepa.

 

 Ona uvek   zahteva vise vremena kako bi donela neku odluku.Ali to radi samo zato sto zeli da bude sigurna da na taj nacin nece nikoga povrediti i nikome slomiti srce,pa samim tim i samoj sebi.

 

Vaga u ljubavi voli da  ide na sigurno,sto znaci da je rizik ne privlaci ni kada su emocije u pitanju ali ni kada je inace zivot.Ona je znak koji stoji sa obe noge na zemlji,veoma racionalan i u stanju  je da kontrolise i svoje emocije i svoje ponasanje.

 

 

Nastavak na sledecojk strani…

Seiten: 1 2