RIBE: HOROSKOP ZA MART MESEC 2023-TE GODINE!

RIBE: HOROSKOP ZA MART MESEC 2023-TE GODINE!

25 Februara, 2023 Off By luca

LJUBAV

OSOBE KOJE SU ROĐENE U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU, A ZAUZETE SU

Osobe koje su rođene u ovom horoskopskom znaku, a zeuzete su će imati turbulentan period. Pre svega ovo su osobe koje će morati da shvate da je bitno i da se partneru posveti pažnja. To je zaista nešto što je izuzetno bitno. Nikako nemojte da dovedete u pitanje da ćete morati da se uskladite malo. Partner će sa vama želeti da vodi neke razgovore koje će biti bitne za vaš odnos. A to su sve stvari kojw ćw vama biti previše naporne. Jer će vaša interesovanja biti neke akcentovana na vama. Manje vremena ćete posvećiveti generalo partneru. Što nije ni najmanje dobro. A partner je taj koji će itekako tražiti da vi imate razumevanja i za njegove potrebe. A to je nešto što neće biti vaša svea interesovanja. Jer pre svega vaš fokus će biti pre svega samo na vama.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

I to je zaista stvar koju ćete vi morati da menjate u svakom smislu te reči. Jednostavno ako ne želite da totalno narušite odnos, vi ćete morati da se menjate. I na samom kraju vaš partner može da vas dovede pred svršen čin. U smislu da će postaviti uslov u odnosu. Ili da se menjaju neke stvari ili da završite taj odns. Jer ćete zaista pokazati u preteranoj meri svoju sebičnost. Tako da to su stvari koje vama itekako treba da budu jasne. Razmislite dobro šta ćete u svom odnosu.

OSOBE KOJE SU ROĐENE U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU, A SLOBODNE SU

Osobe koje su rođene u oovm horoskospkom znaku u ovom mesecu neće držati mesto. I ovo se odnosi na sve segmente. Pre svega imaćete i previše nergije. Nikako nećete biti  za to da se vezujete za nekoga na bilo koji način. Takođe ono što je jako bitno jeste to da u svakom smislu te reči ćete biti zeljni avanture. I to je nešto što je zaista definitivno u ovom mesecu. Ali na taj način ćete itekako doći do toga da ćete neke osobe povrediti. Jer niko neće baš toliko biti svestan vaših hladnih emocija. Tako da probajte da u svakom odnosu budete što jasniji.

Nastavak teksta na sledećoj strani…

Stranice: 1 2