Ribe i Skorpija – Njihova LJUBAV  se NE KUPUJE skupim poklonima, njihovu ljubav je potrebno ZASLUZITI, osobe rodjene u ova dva znaka su spremne uciniti sve samo za MALO LJUBAVI!

Ribe i Skorpija – Njihova LJUBAV se NE KUPUJE skupim poklonima, njihovu ljubav je potrebno ZASLUZITI, osobe rodjene u ova dva znaka su spremne uciniti sve samo za MALO LJUBAVI!

22 Juna, 2018 Off By Pleomax993

Ljubav je svima nama vazna, medjutim postoje osobe kojima je ljubav vaznija od svega, postoje osobe koje od zivota samo zele malo ljubavi, zele malo ljubavi posto im je ljubav sasvim dovoljna za srecu, a upravo su takve osobe one koje su rodjene u znaku Ribe i Skorpije…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

RIBE

 

Osobe rodjene u znaku riba nekada izgledaju nedodirljivo, nekada osobe rodjene u znaku ribe nekako uspeju da sakriju svoje emocije ,a kada to ribe ucine onda one izgledaju hladno, onda one izgledaju da ih nista ne moze povrediti.

Osobe rodjene u znaku ribe su veoma emotivne, ali ribe nekada u nekim situacijama uspeju da sakriju osecanja, a to ribe cine samo onda kada smatraju da je tako potrebno.

Ali nisu osobe rodjene u znaku ribe nedodirljive, osobe rodjene u znaku ribe su nezna bica, osobe rodjene u znaku ribe moze povrediti svaka sitnica.

Osobama rodjenim u znaku ribe je bez dileme najvaznija ljubav, oduvek je tako to bilo kod riba, ali osobe rodjene u znaku ribe ne zele da poklanjaju svoju ljubav onim osobama koje je ne zasluzuju, za ljubav osoba rodjenih u znaku riba je se potrebno za izboriti.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3