RIBE: Kraljice emocija koje nikada nikome ne bi nanele bol..jer dobro znaju sta je to.

RIBE: Kraljice emocija koje nikada nikome ne bi nanele bol..jer dobro znaju sta je to.

24 Septembra, 2022 Off By luca

RIBE

Ovo je znak koji ume da voli. Ovo je  znak koji je spreman na sve kada mu je do necega stalo i u to nema nimalo sumnje. Ali, isto tako, ovo je znak za koji se veze najveci broj predrasuda zato sto se misli da je riba mirna i povucena i da je zapravo ovo znak koji ne zna sta  zeli. To je daleko od istine. Riba je neko ko  ume da voli iskreno, cisto, i potpuno predano. Kada ona nekome pokloni svoje srce onda ce za tu osobu da ucini i moguce i nemoguce.

Moramo da  kazemo da  je ovo  znak koji ne zeli da bude  u centru paznje i koji prosto nema   zelju da se po necemu izdvaja.

Ali nema sumnje u to da je ovo osoba koja ume da voli. Osoba koja ce vam biti odana, koja ce vas voleti i biti vam uvek tu. Kao podrska, kao oslonac, kao rame za plakanje i jos   mnogo toga.

Pridruži se u našu grupu ako si RIBA i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

Jako je vazno da kazemo da osoba rodjena u ovom  znaku ima potrebu da voli i da bude voljena. Recimo, zena rodjena u znaku ribe ne moze da ide kroz zivot sama. Prosto je jedna od onih zena koje imaju potrebu da budu  voljene.

Da imaju kraj sebe nekog na koga mogu da se oslone. Nekog ko ce prosto da ih vodi kroz  zivot i to   je mozda cak i najveci dokaz toga koliko je ribama zapravo potrebna ljubav.

Nije nikakva tajna da se osoba rodjena    u ovom znaku vrlo lako i brzo zaljubi. To je bas zato sto je emotivac i sto joj je emocija ono sto   je odrzava u zivotu. Riba je zapravo vrlo ponosna na sebe zbog toga ali je cinjenica da je ovo neko ko prosto ume da bude     iskren, osecajan, i osoba  koja ima potrebu svima da pomogne i svakog da usreci.

Ono sto moramo da kazemo jeste da je ovo  znak koji ce vas iskreno voleti. Biti vam podrska i rame za plakanje i neko ko vam nikad nece okrenuti ledja.

Nastavak na sledecoj  strani..

Stranice: 1 2