RIBE NISU SRECNE kada imaju MNOGO PARA vec kada IMAJU LJUBAV!

RIBE NISU SRECNE kada imaju MNOGO PARA vec kada IMAJU LJUBAV!

9 Oktobra, 2019 Off By DEA

RIBE

Ovo su najneznije osobe   u zodijaku. Ovo su ljudi koji uvek emocije stavljaju na prvo mesto.

Zivot jedne ribe nema smisla ako nije voljena i ako kraj sebe nema one koje ona voli. Od ranog detinjstva jedna riba ocekuje i  treba mnogo vise   ljubavi od bilo kog drugog znaka. Riba je neko ko ume da voli veoma jako i iskreno i neko ko zapravo sve cini da usreci one  do kojih joj je stalo.  Ljubav je za jednu ribu jedino na svetu za sta se vredi boriti.

A  buduci da je ovoliko emotivna samo mozemo da kazemo da je ona bice koje ce pokusati na svaki nacin da vam se nadje i da uvek bude vas oslonc.

Ona je neko ko ljubav vidi u svemu i svuda. I sve sto radi i sve sto misli i oseca kod nje je usko vezano za ljubav. Zivi za to da pronadje srodnu dusu.  Zivi za to da pronadje nekog ko ce je iskreno voleti i na koga ce moci da se osloni..

Jer nije nikakva tajna da je osoba rodjena u znaku ribe veoma nezna i da ona prosto nije  neko ko moze da  bude sam i da sam ide kroz  zivot. Jedna riba mora da ima nekog ko je voli.Mora da ima nekog na koga moze da se osloni i ko ce je uvek i na svaki nacin   voditi kroz  zivot. Velika je istina da je riba bice koje ce biti oslonac i podrska svima oko sebe.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2